Forum Chorych na stwardnienie rozsiane
Betaferon - Wersja do druku

+- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum)
+-- Dział: Leczenie (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-10.html)
+--- Dział: Leki, programy lekowe, leczenie w Polsce i innych krajach (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-11.html)
+--- Wątek: Betaferon (/thread-180.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Betaferon - hela - 26-05-2020

Tylko teraz jak ktoś będzie szukał info o pledigry to nie znajdzie Twojego postu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: Betaferon - Anka - 26-05-2020

Dokladnie jak Hela pisze
Smiecimy w watkach a pozniej w lupce ciezko cos znalezc

Betaferon - hela - 26-05-2020

No właśnie JMonika o to chodzi że dziewczyny zakładając forum tak to pomyślały żeby był porządek, żeby wszystko było w odpowiednich działach i wątkach, bo oprócz tego że się tu dzielimy różnymi informacjami masa ludzi podgląda forum i szuka tu informacji.
Gdyby adminki chciały żeby wszyscy sobie swobodnie pisali nie byłoby podziału na działy itd, a jednak ktoś włożył w to sporo pracy żeby forum było czytelne i przejrzyste.

RE: Betaferon - Anka - 26-05-2020

Bo nie kazdy umie skorzystac z lupki tylko klika w dzialy i szuka watku
I nie zasmieca sie czyjegos watku jak sie pisze nie na temat
A tu jest to norma
I napisalam jej ze super ze dobrze znosi leczenie wiec o co chodzi

RE: Betaferon - Joanna82 - 27-05-2020

Właśnie, e-smka i dlatego nie miałam zamiaru tego komentować...
Ale tak jak JMonika Pisze, przez samozwańcze adminki dużo ludzi w ogóle się tutaj nie odzywa, tak jak ja na przykład,  bo czasami aż się przykro robi,  jak ktoś nowy zada jakieś naiwne pytanie albo nie tam gdzie trzeba i dostaje kubeł zimnej wody na łeb. Pozdrawiam również

RE: Betaferon - Anka - 27-05-2020

Wiecie co piszecie tak o mnie a ja wam napisze jak ja to widze
Mowie i pisze co mysle bo uwazam ze warto szczerze mowic co sie mysli/pisac co sie mysli
Zwrocilam delikatnie uwage a hejt jest z waszej strony
Grzecznie zwrocilam uwage i dodalam ze super ze dziewczyna znalazla sposob na to zeby iniekcje nie byly zbyt uciazliwe
A wy na mnie za kazdym razem jak wyraze swoje zdanie wylewacie kubel pomyj
Oskarzacie mnie o czepialstwo brak zrozumienia itp a same hejtujecje moja osobe
W grupie sila!
Adminki- te wlasciwe nie raz zwracaly uwage na to ze my forumowicze smiecimy byle gdzie i musza po nas przerzucać do prawidłowych watkow
Ja tylko grzecznie zwrocilam uwage nie bylo w moim komentarzu chamstwa
Milego dnia wszytskim zycze

Dzień dobry,  nie uważam, żeby mój post był wypełniony hejtem. Ja też właśnie napisałam co uważam i co zauważyłam. Wiele nowych osób po takim miłym zwróceniu uwagi już się nie odzywa. A ja sama mam od dawna pytanie,  a nie pytam,  bo boję się,  że nie trafię w prawidłowy wątek. Szczerość ja szczerość  Cwaniak miłego słonecznego dnia życzę

Betaferon - hela - 27-05-2020

To może dbajmy wszyscy o prządek na forum, tak mało a robi różnicę, bo po każdym zwróceniu komuś uwagi odzywają się ze trzy osoby których sprawa nie dotyczy, ale koniecznie muszą się wypowiedzieć. Tak jakby ich zdanie miało znaczenie.

Helu droga,  to teraz przeczytaj sama swój post i zapytaj siebie czy jest on miły i przyjazny dla innych forumowiczów

Betaferon - hela - 27-05-2020

A miał być taki?