![]() |
|
Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Leczenie (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-10.html) +--- Dział: Suplementy (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-13.html) +--- Wątek: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? (/thread-15.html) |
RE: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - chris82 - 06-10-2016 Kupiłem ACL w kapsułkach. Biorę od 5 dni. Jestem ciekaw efektów. Po wakacyjnej przerwie wróciłem też do witaminy D. W tym momencie biorę tylko:
Czuję, że potrzebuję się wzmocnić, więc będę rozbudowywał tę listę. RE: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - Areliee - 12-10-2016 Ja skromnie. Łykam witaminę D - codziennie, według zaleceń neurologa, a poza tym mix witaminowy (coś jak nasz polski Vigor) z magnezem. RE: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - marek232 - 16-06-2017 A stosuje/stosował, ktoś z was suplement PQQ ? Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - hela - 16-06-2017 A co to? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - baryla1969 - 16-06-2017 (16-06-2017, 17:02)marek232 napisał(a): A stosuje/stosował, ktoś z was suplement PQQ ? Cześć Zaciekawiles mnie i już wrzuciłem do wujka googla. Pierwszy link otwarty i wiesz co od razy zamknąłem. Widać jak dla mnie że to jakać bzdura, podobna do odchudzania - 100 kilo mniej w tydzien. Wedlug mnie strata czasu, strata w razie czego wydanych pieniędzy (chociaz nawet nie doczekalem do wyswietlenia ceny na stronie). Jak myslisz inaczej albo masz jakies treściwe i dobre informacje, to sorry, ja się moge mylić. RE: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - marek232 - 16-06-2017 [quote pid='5790' dateline='1497643715'] Cytat:hela baryla1969 (16-06-2017, 17:02)marek232 napisał(a): A stosuje/stosował, ktoś z was suplement PQQ ? Cześć Zaciekawiles mnie i już wrzuciłem do wujka googla. Pierwszy link otwarty i wiesz co od razy zamknąłem. Widać jak dla mnie że to jakać bzdura, podobna do odchudzania - 100 kilo mniej w tydzien. Wedlug mnie strata czasu, strata w razie czego wydanych pieniędzy (chociaz nawet nie doczekalem do wyswietlenia ceny na stronie). Jak myslisz inaczej albo masz jakies treściwe i dobre informacje, to sorry, ja się moge mylić. [/quote] Witam Nie mam potwierdzonych informacji czy to działa, dzisiaj się na to natknąłem szukając w internecie suplementów dla tej choroby i chciałem się tutaj dowiedzieć czy ktoś z was z tego korzysta i czy odczuwa jakąś poprawę. RE: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - Grzesiek 1978 - 29-06-2017 Ja tylko wits witamina D narazie jakies 6000 jednostek dziennie lekarz zalecal 2000 kolega 10000 poszedlem na kompromis lekarka ze nie ma przeciwskazan, szykuje sie na glodowke 7 dniowa podobno czysci organizm i 7 dni wychodzenie z niej pozdrawiam paSent from my HTC One_M8 using Tapatalk Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - hela - 29-06-2017 Mi lekarka kazała brać D3 5000 dziennie, mówi ze muszę mieć wysoki poziom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - Grzesiek 1978 - 29-06-2017 Ciekawa ksiazke czytalem o witaminie D nie bardzo da sie przedawkowac Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk Jakie suplementy stosujecie na co dzień? - hela - 29-06-2017 Da się, jak wszystkie tabletki, nawet C, my musimy mieć D w normie, no i B oczywiście, D nie da sie przedawkować tylko tej naturalnej ze słońca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |