Forum Chorych na stwardnienie rozsiane
Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - Wersja do druku

+- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum)
+-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html)
+--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html)
+--- Wątek: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów (/thread-159.html)

Strony: 1 2

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - redheadgirl - 29-03-2021

(27-03-2021, 18:46)yasmina napisał(a): Witaj Morti i ponownie witaj Redheadgirl - dobrze, że covid przebiegł spokojnie, podobnie jak u mnie. Pozdrawiam
dobra nowina, śmieję się że nic mnie nie pokona, wiec covid też nie Uśmiech chociaż okropnie brzmi to że jestem ozdrowieńcem Uśmiech no ale cóż

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - yasmina - 29-03-2021

(29-03-2021, 17:57)redheadgirl napisał(a):
(27-03-2021, 18:46)yasmina napisał(a): Witaj Morti i ponownie witaj Redheadgirl - dobrze, że covid przebiegł spokojnie, podobnie jak u mnie. Pozdrawiam
dobra nowina, śmieję się że nic mnie nie pokona, wiec covid też nie Uśmiech chociaż okropnie brzmi to że jestem ozdrowieńcem Uśmiech no ale cóż
Też jestem ozdrowieńcem i przy dwóch chorobach autoimmunologicznych/nadczynność tarczycy/ dałam radę... Uśmiech

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - Bubka - 30-03-2021

Hashimoto jest auto. Tak mi się coś kojarzy że czytałam.

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - yasmina - 30-03-2021

No niestety też jest auto, mam ją w przebiegu Gravesa-Basedova.

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - Bubka - 31-03-2021

I będzie wszystko jasne Język ja kiedyś miałam niedoczynność tarczycy, ale teraz mam już wszystko w normie, więc mogę powiedzieć że tarczyce mam zdrową.

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - brat_marka - 31-03-2021

Cześć wszystkim razem i każdemu z osobna Uśmiech Jestem bratem Marka i to on jest SM, mam na imię Jarosław i myślę, że to właśnie forum i społeczność której poszukiwałem Uśmiech - mieszkamy na Śląsku, pozdrawiam(y) serdecznie Uśmiech

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - yasmina - 31-03-2021

(31-03-2021, 08:14)e-smka napisał(a): Bo mi się wydaje, że choroba Gravesa... jest auto, a nie sama nadczynność, bo można mieć nadczynność i to nie jest wtedy auto. Ale z ciekawości jak pojadę do mojego endo jakoś maj/czerwiec to ja mu się zapytam Uśmiech
Możliwe, mój endo kazał zrobić jakieś badanie, gdzie wyszło, że mam GB, ale też tak nie do końca, bo nie mam żadnych objawów. Po lekach tarczyca się uspokoiła, TSH w normie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam Jarku - bracie Marka, też jestem ze Śląska.

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - Mila32 - 31-03-2021

Hej Morti  Uśmiech pozdrawiam

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - belanna - 02-04-2021

(31-03-2021, 08:43)brat_marka napisał(a): Cześć wszystkim razem i każdemu z osobna Uśmiech Jestem bratem Marka i to on jest SM, mam na imię Jarosław i myślę, że to właśnie forum i społeczność której poszukiwałem Uśmiech - mieszkamy na Śląsku, pozdrawiam(y) serdecznie Uśmiech
Witaj Jarosławie Uśmiech
Załóż nowy temat i napisz o Waszej sytuacji - jak zaczęła się choroba Twojego brata, jak ją znosi, czy się leczy itd.
Pytaj, o co chcesz, z chęcią odpowiemy Uśmiech

RE: Mrugam oczkiem do wszystkich SMów - Front Agnieszka - 26-04-2021

Pozdrowienia ???
Wszystkich
Ps. Szczecinianki lato się zbliża może jakieś wyjście na ławeczkę, spacer świerże powietrze?