![]() |
|
Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Czy to stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-6.html) +--- Dział: Badania diagnostyczne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-16.html) +--- Wątek: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? (/thread-1958.html) |
RE: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - chestnut_01 - 29-03-2019 5 tygodni leżałam w szpitalu na diagnostyce RE: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - AnnaAntonia - 30-03-2019 5 TYGODNI?? RE: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - eattaetae - 30-03-2019 Wczoraj trafiłam do szpitala, podejrzewano u mnie stan przedudarowy, ale ostatecznie zatrzymują mnie do środy/czwartku, żeby zrobić badania na sm ? to trochę długo ? Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - Polly - 30-03-2019 Jak byłam w szpitalu, to sekretarka oddziału powiedziała mi, że istnieje takie coś jak pobyt do 3 dni i pobyt powyżej 3 dni. Ten powyżej 3, ma wyższa stawkę dzienna płacona przez nfz dla szpitala za pacjenta. I żeby pokryć koszt tych wszystkich badań, musiałam zostać 4 dni. (Chciaz wszystko można było zrobić w 1 dzień! -punkcję, rezonans, potencjały, badanie neurologiczne) RE: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - AnnaAntonia - 31-03-2019 Wiecie co, boję się. Wiem, że lepiej mieć diagnozę niż żyć w niepewności i wiem, że to nie boli itd, ale się boję, że mi powiedzą, że zmiany gwałtownie narastają, że to coś gorszego niż SM, ze mogę już sobie grób kopać. Musiałby ktoś mnie pacnąć w łeb solidnie. Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - hela - 31-03-2019 Zawsze lepiej mieć diagnozę niż się zastanawiać, jak wiesz co Ci jest, wiesz jak sobie z tym radzić głowa do góry, będzie dobrze![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - asia_mys - 04-04-2019 Ja na dzień dobry miałam być na oddziale 3 dni. A byłam 8 dni. Codziennie jakieś badania, rezonans przez 2 dni (rezonans głowy, rdzeń i odcinek lędzwiowy), na koniec punkcja. Do szpitala trafiłam 6 grudnia, wyniki z punkcji dostałam przed świętami i wtedy diagnoza: ja- Pani doktor czy to jest TO??? P.dr.- tak, to jest TO. No i święta nie były wesołe
RE: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - Akinom - 04-04-2019 Mnie trzymali raz miesiąc, potem tydzień (przy 2 rzucie), a zaświadczenie z diagnozą, które brzydko mówiąc olalam dostałam po roku od zachorowania. W wypisach szpitalnych nie ma słowa o SM. RE: Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - AnnaAntonia - 18-04-2019 Hej, moje przyjęcie się opóźniło, dziś wróciłam do domu. W szpitalu spędziłam 4 dni. Badania: MRI głowy, punkcja, potencjały. Nie zainteresowali się w ogóle rdzeniem i zastanawiam się, czy powinno mnie to martwić. Jak długo trwała Wasza szpitalna diagnoza? - hela - 18-04-2019 Zależy od objawów, raczej wiedzą co robią, ja trafiłam z rzutem do szpitala i mimo że fatalnie wspominam te 13 dni to trzeba przyznać że przebadali mnie dokładnie, ale problemy miałam i z nogami i z rękami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |