![]() |
|
Hejka:) - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html) +--- Wątek: Hejka:) (/thread-839.html) Strony:
1
2
|
RE: Hejka:) - DomiNika - 03-11-2017 (31-10-2017, 02:06)Monika napisał(a): Znów nasze biegowe ścieżki się spalają. hahah jaki ten świat mały się okazuje ja zaliczyłam też nocny bieg świętojański w Gdyni i to była świetna zabawa Gdynia organizuje najlepsze imprezy biegowe miałam tam skończyć tegoroczny sezon biegowy ale rodzina mnie namówiła na bieg świętych Mikołajów w Toruniu 3 grudnia no nie da się przestać biegać badanie kliniczne trwa około 2,5 roku z możliwościa dalszego przedłużenia ale o tym dokładnie z moja lekarka nie rozmawiałam. Dodatkowo zapisana jestem na listę leczenia do programu na 1 lub druga linie bo podczas brania leku z badania miałam rzut. Jeśli pojawią się kolne rzuty to może się okazać, ze ten lek nie jest dla mnie i trzeba szukać czegoś innego. Ale jak na razie jest ok.(31-10-2017, 08:16)hela napisał(a): Dziewczyn gratuluje ukończonych biegówdzięki, dzięki dla mnie te moje biegi to psychiczna i fizyczna odskocznia od choroby.A samo przygotowanie do startów to dobra rehabilitacja. To spróbuję tego leku, po poprzednich suplementach to tylko rzęsy mi rosną ale to też dobrze ![]() (01-11-2017, 03:32)Piotr napisał(a): Cześć Dominiko! Witam i pozdrawiam piątkowo ![]() (02-11-2017, 00:10)klaudia26 napisał(a): Witaj na forum hejka jak ja to mówię : ja biegam dla fejmu, fotek i medali bo dobrych czasów to ja nie robię;P czasami biegi odpuszczam bo choróbsko ma inny plan ale jak mis ię uda to jest to dla mnie ogromna przyjemność i satysfakcja mam nadzieję, że takie zdrowie uda mi się jak najdłużej zatrzymać. Miedzy innymi dlatego zgodziłam się na udział w badaniu klinicznym
RE: Hejka:) - Miriam - 03-11-2017 Nie chcę się wymądrzać, ale postarałabym się jednak o leki pierwszej linii w razie czego. Takie leczenie jest stosowane dopóki jest skuteczne. Druga linia niestety jest refundowana jedynie przez maksymalnie 60 miesięcy. RE: Hejka:) - DomiNika - 03-11-2017 (03-11-2017, 14:42)Miriam napisał(a): Nie chcę się wymądrzać, ale postarałabym się jednak o leki pierwszej linii w razie czego. Takie leczenie jest stosowane dopóki jest skuteczne. Druga linia niestety jest refundowana jedynie przez maksymalnie 60 miesięcy.Dzięki za info?,ja jestem totalnym świeżakiem, zdiagnozowana zostałam niecały rok temu więc każda informacja jest dla mnie cenna. Będę wiedziała o co się ubiegać jak skończy się badanie kliniczne. RE: Hejka:) - Monika - 04-11-2017 (03-11-2017, 12:44)DomiNika napisał(a):(31-10-2017, 02:06)Monika napisał(a): Znów nasze biegowe ścieżki się spalają. Jeden rzut w trakcie brania leku jeszcze nic nie musi znaczyć jeśli chodzi o skuteczność. Dlatego mam nadzieję, że dalej będzie u Ciebie tylko lepiej i lek będzie Ci świetnie służył przez długie lata. Dobrze, że jesteś zapisana do kolejki w programie - na wszelki wypadek warto. Ha, ha... Bardzo mały, bo ja do Torunia też się przymierzam Choć tam jeszcze się nie zapisywałam, bo nie mam stu procent pewności czy mi się uda. Poza tym, w tym roku myślałam jeszcze o biegu sylwestrowym ![]() Jak tak się nam te ścieżki przecinają, to przy okazji któregoś biegu możemy się umówić na jakąś kawę, jeśli będzie sposobność. ![]() (03-11-2017, 12:44)DomiNika napisał(a):(02-11-2017, 00:10)klaudia26 napisał(a): Witaj na forum Witam w klubie, ja też z dobrymi czasami nie mam nic wspólnego. Zaczęłam biegać jak niedowład w nodze nie chciał odpuścić. Żeby pokazać SM kto tu rządzi. A czas... szczęsliwi czasu nie liczą.
|