Forum Chorych na stwardnienie rozsiane
karta parkingowa - Wersja do druku

+- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-8.html)
+--- Dział: Porozmawiajmy - nie tylko o SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-54.html)
+--- Wątek: karta parkingowa (/thread-905.html)

Strony: 1 2

RE: karta parkingowa - basiapolk@wp.pl - 24-09-2018

(24-09-2018, 17:50)hela napisał(a): Nie wiem wszystkiegoUśmiech na forum zawsze są osoby chętne do pomocy, myślę że taka suma doświadczeń nas wszystkich to naprawdę dużo, ja też kiedyś byłam nowa na forum i ktoś mi pomógł i napisał ciepłe słowoUśmiech  staram się pomóc jeśli mogę, ale często też dowiaduje się czegoś nowego od innych użytkowników, każdy z nas ma inne doświadczenia, ich wymiana to świetna sprawa, chyba wszyscy dzięki temu lepiej rozumiemy to nasze smUśmiech ale się wyprodukowałamOczko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jak przystało na "gospodarza naszej klasy" Uśmiech Oczko

karta parkingowa - hela - 24-09-2018

Normalnie się czerwienię

RE: karta parkingowa - basiapolk@wp.pl - 24-09-2018

(24-09-2018, 19:19)hela napisał(a): Normalnie się czerwienię

Nie nie.Mówię tylko to co zaobserwowałam .Na podstawie tego kto ile się tutaj udziela Uśmiech

karta parkingowa - hela - 24-09-2018

Tutaj gospodarzami są Joanna i Monika, ja po prostu lubię pisać, a ostatnio mam więcej czasu na to.

RE: karta parkingowa - Akinom - 25-09-2018

Po zmianie przepisów wszyscy mający karty bezterminowo stawali na komisje i bardzo wielu osobom pozbierać uprawnienia. Od kilku lat jest nowy druk karty i Ci, którzy mają stary nie mogą parkować na miejscu dla niepełnosprawnych, bo mandat murowany jak się ktoś przyczepi.

karta parkingowa - Anka - 25-09-2018

(25-09-2018, 04:34)Akinom napisał(a): Po zmianie przepisów wszyscy mający karty bezterminowo stawali na komisje i bardzo wielu osobom pozbierać uprawnienia. Od kilku lat jest nowy druk karty i Ci, którzy mają stary nie mogą parkować na miejscu dla niepełnosprawnych, bo mandat murowany jak się ktoś przyczepi.

U mnie w miescie miejsca parkingowe sa zajete przez osoby bez kart albo stoja puste. Co nie oznacza ze brak osob niepelnosprawnych prowadzacych auto.

karta parkingowa - hela - 25-09-2018

(25-09-2018, 04:34)Akinom napisał(a): Po zmianie przepisów wszyscy mający karty bezterminowo stawali na komisje i bardzo wielu osobom pozbierać uprawnienia. Od kilku lat jest nowy druk karty i Ci, którzy mają stary nie mogą parkować na miejscu dla niepełnosprawnych, bo mandat murowany jak się ktoś przyczepi.

Pewnie po to zmienili żeby przesiać osoby używające kart bez uprawnień.

To jakaś unijna dyrektywa weszła i musieli pozmieniać. Akurat miałam pecha mi się grupa kończyła i mimo tego, że złożyłam wtedy papiery odpowiednio wcześnie to na komisje czekałam chyba że trzy miesiące. Stąd wiem, że była zmiana :-)

RE: karta parkingowa - mufa - 25-09-2018

Ja dziś złożyłam wniosek i teraz 6 tyg oczekiwania na komisję

I dobrze zrobiłaś.