![]() |
|
Patologiczne odruchy i czysty rezonans - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Czy to stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-6.html) +--- Dział: Badania diagnostyczne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-16.html) +--- Wątek: Patologiczne odruchy i czysty rezonans (/thread-1434.html) |
Patologiczne odruchy i czysty rezonans - hela - 29-08-2018 Proszę daj znać jak się sprawy mają, zadzwonią do Ciebie kiedy MRI, robią tam przy rondzie, zaraz obok, a potem dostaniesz termin na wizytę u dr. Jeśli włączą Cię do programu to z czasem poznasz innych lekarzy, wszyscy super Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Patologiczne odruchy i czysty rezonans - Beciaa05 - 29-08-2018 (29-08-2018, 14:35)Iga43 napisał(a): Hej wam Też się tam lecze, tyle że u innego lekarza ale doktora Maciejewskiego często widuje jak jeżdżę po leki i od razu z twarzy widać,że to sympatyczny i dobry człowiek a jeśli chodzi o to jakim jest lekarzem to również słyszałam same pozytywy powodzenia z tym rezonansem, Pozdrawiam ciepło
RE: Patologiczne odruchy i czysty rezonans - Iga43 - 30-08-2018 Dziękuję..dla mnie super że oni załatwiają rezonans..nie muszę sama kombinować.. odezwę się napewno :-*
termin badania - Iga43 - 11-09-2018 [ Hej Hela, Długo czekałaś na wyznaczenie terminu badania rezonansem. nie wiem czy tam dzwoni c i dopytywać czy czekać? RE: termin badania - hela - 11-09-2018 (11-09-2018, 08:43)Iga43 napisał(a): [ Niecały miesiąc, ale teraz robią w nowym miejscu, (pierwszy miałam jeszcze w starym), drugi był szybciej, miałam termin mri jakoś po tygodniu. RE: termin badania - Iga43 - 11-09-2018 To jeszcze poczekam , w sumie to dopiero 2 tygodnie ale chchiałabym juz wiedzieć bo mam sporo różnych spraw w październiku.
RE: termin badania - hela - 11-09-2018 (11-09-2018, 10:01)Iga43 napisał(a): To jeszcze poczekam , w sumie to dopiero 2 tygodnie ale chchiałabym juz wiedzieć bo mam sporo różnych spraw w październiku. A byłaś już na wizycie?? RE: Patologiczne odruchy i czysty rezonans - Iga43 - 11-09-2018 Byłam 29.08 , Pan doktor zapoznał się z moimi badaniami , zbadał BARDZO SZCZEGÓŁOWO i potwierdził nieprawidłowe odruchy aczkolwiek stwierdził ,ze jak na takie odruchy to powinnam miec spore zmiany w mózgu , ktyóre byłyby widoczne nawet na tym słabym RM a ich nie widać. Zlecił szyjny i kazali czekać. Powiedział,że potem wizyta i zobaczymy jakie dalsze badania np. powtórka rm głowy. Patologiczne odruchy i czysty rezonans - hela - 11-09-2018 29.08 byłam po leki była ze mną taka znajoma ci chodzi z kulą, dobrze że zlecili Ci dodatkowy MRI, zadzwonią do Ciebie z rejestracji w rezonansie z terminem, można sie dogadać zawsze co do godziny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Patologiczne odruchy i czysty rezonans - Iga43 - 17-10-2018 Rezonans we wtorek.. zobaczymy co wyjdzie.. Helu jak to pozniej wygląda? Tzn kiedy opis badania?i czy Ty sama załatwiłaś wizyte kolejna już z wynikiem? |