![]() |
|
Nie jest mi łatwo - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html) +--- Wątek: Nie jest mi łatwo (/thread-2310.html) |
RE: Nie jest mi łatwo - Agabujno - 09-12-2019 (09-12-2019, 18:04)Pusia napisał(a):Ja tez nic nie wiedzialam ..dlatego tu jestem tu jest duzo informacji i sa wspaniali ludzie .(09-12-2019, 17:52)Agabujno napisał(a): Dac mu czas aby sie oswoil z tym co sie stalo . Oni ci pomoga pytaj ..zawsze ktos odpowie . Nie czytaj o sm na necie bo to sa dane z przed 20 lat i te wszystkie ich dane rowniez . Teraz sa leki ktore dzialaja . Skup sie na poszukaniu dobrego neurologa ..bo z tego co czytalam tutaj kazdy ma 2 - jeden ten w szpitalu ktory daje leki a 2 to pywatnie .-NA TYM SIE SKUP TERAZ DOBRY LEKARZ OD SM . TAK NAJBARDZIEJ POMOZESZ BRATU . RE: Nie jest mi łatwo - agica - 09-12-2019 (09-12-2019, 18:04)Pusia napisał(a):Tak tak, zdecydowanie nie pytać za dużo. Pamiętaj, że ważne są czyny. Wtedy będzie wiedział, że może na Ciebie liczyć.(09-12-2019, 17:52)Agabujno napisał(a): Dac mu czas aby sie oswoil z tym co sie stalo . Wspaniałe mieć taką siostrę RE: Nie jest mi łatwo - Pusia - 09-12-2019 Na poczatku czytalam wszystko jak lecialo w intetnecie i chyba szukalam cudu że to nie sm jak wyszly wyniki boleriozy to myslalam że cud -ale to wynik falszywie dodatni a potem trafilam na forum -nie spalam cała noc tylko czytalam czytalam i chłnęlam wiedzę jak gąbką-a potem napisalam RE: Nie jest mi łatwo - agica - 09-12-2019 Bardzo dobrze zrobiłaś, tutaj są osoby które bezpośrednio mają do czynienia z sm, a opinie w Internecie są często anonimowe i cholera wie czy prawdziwe RE: Nie jest mi łatwo - Pusia - 09-12-2019 (09-12-2019, 19:24)agica napisał(a): Bardzo dobrze zrobiłaś, tutaj są osoby które bezpośrednio mają do czynienia z sm, a opinie w Internecie są często anonimowe i cholera wie czy prawdziwe Oczywiscie cztery książki o sm w drodze - RE: Nie jest mi łatwo - agica - 09-12-2019 Dobrze, skoro czujesz taką potrzebę to medyczna wiedzą jest oki. Ja oprócz forum nie mam kontaktu z informacją o sm. Nie biorę nawet biuletynu ze szpitala, czasem nawet zapominam o chorobie Na początku też dobrze poznałam sm od strony medycyny i to mi wystarczy. Na co dzień dla chorującej osoby potrzebna jest siła do walki i obserwacja własnego ciała RE: Nie jest mi łatwo - Pusia - 09-12-2019 (09-12-2019, 19:48)agica napisał(a): Dobrze, skoro czujesz taką potrzebę to medyczna wiedzą jest oki. Ja oprócz forum nie mam kontaktu z informacją o sm. Nie biorę nawet biuletynu ze szpitala, czasem nawet zapominam o chorobie Ja powiem szczerze bylam jak w amoku-widzialam tylko brata na wózku i zadnych dobrych perspektyw RE: Nie jest mi łatwo - agica - 09-12-2019 Najważniejsze to się odbić od dna i iść dalej ![]() Ja też miałam takie myśli, kiedy w kontrolnym rezonansie doszły dwie nowe zmiany Nie jest mi łatwo - hela - 09-12-2019 (09-12-2019, 19:54)Pusia napisał(a):(09-12-2019, 19:48)agica napisał(a): Dobrze, skoro czujesz taką potrzebę to medyczna wiedzą jest oki. Ja oprócz forum nie mam kontaktu z informacją o sm. Nie biorę nawet biuletynu ze szpitala, czasem nawet zapominam o chorobie Tylko chyba zapominasz że to nie naokoło Ciebie się wszystko kręci, to Twój brat zachorował a nie Ty, on potrzebuje pomocy. Twoje negatywne uczucia są dla niego tylko dodatkowym obciążeniem. Sorki że tak prosto z mostu, ale to Twojego brata dobre samopoczucie jest teraz ważne, a Ty skupiasz się tylko na tym jak sama się w tej sytuacji źle czujesz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Nie jest mi łatwo - Pusia - 09-12-2019 (09-12-2019, 21:02)hela napisał(a):(09-12-2019, 19:54)Pusia napisał(a):(09-12-2019, 19:48)agica napisał(a): Dobrze, skoro czujesz taką potrzebę to medyczna wiedzą jest oki. Ja oprócz forum nie mam kontaktu z informacją o sm. Nie biorę nawet biuletynu ze szpitala, czasem nawet zapominam o chorobie Kubeł wody też się przyda- ogarniam się coraz bardziej aby pomóc brati |