![]() |
|
Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Ciekawe linki (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-7.html) +--- Wątek: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych (/thread-2452.html) |
RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - goska71 - 15-03-2020 (15-03-2020, 13:25)Anka napisał(a): Jakos trzeba spedzic czas z dzieckiem na dworzeAnia , ja tez wczesniej mieszkalam blisko Gor Swietokrzyskich ,piekne sa chociaz niskie . RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - MonikaC - 17-03-2020 Witam czy jest ktoś kto jest w programie w Bytomiu górniczym? RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - agica - 19-03-2020 Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje? Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - hela - 19-03-2020 (19-03-2020, 15:46)agica napisał(a): Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje? Ja byłam po leki zaraz przed tą kwarantanną narodową, lekarka kazała na siebie uważać itd Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - agica - 19-03-2020 (19-03-2020, 20:02)hela napisał(a):Oki, fajnie, właściwie osobiście uważam, żeby wszyscy na siebie uważali. Też pewnie każdy z nas ma inną pracę itd(19-03-2020, 15:46)agica napisał(a): Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje? RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - dor19 - 24-03-2020 (19-03-2020, 15:46)agica napisał(a): Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje?Hej, hej, ja jestem na opiece nad dzieckiem. A tak na marginesie, jest tu ktoś kto odbiera leki na Banacha w W-wie?Mam odbiór w przyszłym tygodniu, pewnie jutro uda mi się dodzwonić, to zobaczę... RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - basiapolk@wp.pl - 24-03-2020 (24-03-2020, 00:16)dor19 napisał(a):Nie wiem czy ja dobrze to rozumiem ale wg mnie to ktoś ze szpitala powinien dostarczyć leki do pacjenta do domu w tym czasie a pacjent nie powinien się niczym martwić.Ciekawe czy ktoś z tego korzysta.(19-03-2020, 15:46)agica napisał(a): Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje?Hej, hej, ja jestem na opiece nad dzieckiem. A tak na marginesie, jest tu ktoś kto odbiera leki na Banacha w W-wie?Mam odbiór w przyszłym tygodniu, pewnie jutro uda mi się dodzwonić, to zobaczę... RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - Anka - 24-03-2020 (24-03-2020, 10:47)basiapolk@wp.pl napisał(a):No nie. Jest taka mozliwosc ale w wyjatkowych sytuacjach(24-03-2020, 00:16)dor19 napisał(a):Nie wiem czy ja dobrze to rozumiem ale wg mnie to ktoś ze szpitala powinien dostarczyć leki do pacjenta do domu w tym czasie a pacjent nie powinien się niczym martwić.Ciekawe czy ktoś z tego korzysta.(19-03-2020, 15:46)agica napisał(a): Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje?Hej, hej, ja jestem na opiece nad dzieckiem. A tak na marginesie, jest tu ktoś kto odbiera leki na Banacha w W-wie?Mam odbiór w przyszłym tygodniu, pewnie jutro uda mi się dodzwonić, to zobaczę... moj szpital zrobili zakaznym i mam jechac do szpitala w innym miescie nie wolno mi do niego wchodzic mam dzwonic do pielegniarki i czekac az do mnie wyjdzie RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - kamil - 24-03-2020 Generalnie w szpitalu na Banacha jest nieciekawie, w pododdziale SM nie ma żadnych lekarzy i odwołują wizyty. Nie wiedzą też kiedy sytuacja wróci do normy. Kwarantanna bo jest przypadek koronawirusa u pracownika szpitala. Mi odwołali badania kontrolne, zrobiłem je we własnym zakresie ale jakby było w nich coś niepokojącego to i tak nie ma lekarza ¯\_(ツ)_/¯ RE: Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych - Anka - 24-03-2020 (24-03-2020, 13:27)kamil napisał(a): Generalnie w szpitalu na Banacha jest nieciekawie, w pododdziale SM nie ma żadnych lekarzy i odwołują wizyty. Nie wiedzą też kiedy sytuacja wróci do normy. Kwarantanna bo jest przypadek koronawirusa u pracownika szpitala. Mi odwołali badania kontrolne, zrobiłem je we własnym zakresie ale jakby było w nich coś niepokojącego to i tak nie ma lekarza ¯\_(ツ)_/¯A leki wydali? |