![]() |
|
Ciężkie początki brania betaferonu - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html) +--- Wątek: Ciężkie początki brania betaferonu (/thread-1273.html) |
RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 08-07-2018 Gośka ja po prostu po nim się czułam fatalnie po każdym kolejnym zastrzyku byłam słabsza nie mia ło sensu go bać dalej poprosiłam o zmianę leku . RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Anka - 08-07-2018 (08-07-2018, 21:29)Gośka napisał(a):(08-07-2018, 21:23)Justyna 3 napisał(a): Witajcie też brałam Betafero czułam się po nim fatalnie nawet z łóżka wstać nie umiałam .Teraz biorę Awonex o ledwo chodzę czuję się jak na karuzeli nic mnie nie cieszy wszystko mnie drażni i zyć mi się nie chce Nie każdy dobrze znosi lek i jego skutki uboczne. Ale jest sporo osob ktore go chwala. Nawet jakas dziewczyna pisala ostatnio, ze leczy sie beta sporo lat i zero rzutu w tym czasie. I ze chyba dobrze znosi skutki uboczne. Kazdy inaczej reaguje RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 08-07-2018 To prawda każdy inaczej znosi leki i jego skutki uboczne . RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Gośka - 08-07-2018 Sama jestem ciekawa jak będzie ze mną nie czuje się najlepiej po leku, ale biorę dopiero drugi miesiąc, więc póki co pozostaje mi jeszcze cierpliwie poczekać
RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 09-07-2018 Gosia będzie dobrze teraz jest więcej leków któryś na pewno Ci lekarz dopasuje ja teraz będę mieć badanie krwi i moczu morfologia mi się pogorszyła ,a w sierpniu dostanę skierowanie na kontrolny rezonans i jestem bardzo ciekawa wyniku . RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Gośka - 10-08-2018 Hej, dawno mnie nie było, chciałam wam jednak napisać, że większość dolegliwości związanych z betaferonem przeszlo, został jedynie ból stawów, no i zmęczenie, ale to już tak mamy, myślę że będzie już ok ? - oby. RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Anka - 10-08-2018 (10-08-2018, 20:05)Gośka napisał(a): Hej, dawno mnie nie było, chciałam wam jednak napisać, że większość dolegliwości związanych z betaferonem przeszlo, został jedynie ból stawów, no i zmęczenie, ale to już tak mamy, myślę że będzie już ok ? - oby. Mysle ze bedzie ok. Dobrze ze inne dolegliwosci minely RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 10-08-2018 Witaj Gosia fajnie że się odezwałaś dobrze że inne dolegliwości ustąpiły oby tak zostało pozdrawiam . Ciężkie początki brania betaferonu - hela - 10-08-2018 (10-08-2018, 20:05)Gośka napisał(a): Hej, dawno mnie nie było, chciałam wam jednak napisać, że większość dolegliwości związanych z betaferonem przeszlo, został jedynie ból stawów, no i zmęczenie, ale to już tak mamy, myślę że będzie już ok ? - oby. Dobrze że skutki uboczne minęły mam kolegę który betaferon bierze siedem lat i zupełnie dobrze się czuje, i co ważniejsze nie miał przez ten czas żadnych rzutów oby tak było i u Ciebie![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Gośka - 10-08-2018 Ostatnio na wizycie kontrolnej spotkałam Pana i też mówił, że po roku na rezonansie nie miał nowych zmian. Także jest dobrze ?, tak myślę
|