Forum Chorych na stwardnienie rozsiane
Ciężkie początki brania betaferonu - Wersja do druku

+- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum)
+-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html)
+--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html)
+--- Wątek: Ciężkie początki brania betaferonu (/thread-1273.html)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 08-07-2018

Gośka ja po prostu po nim się czułam fatalnie po każdym kolejnym zastrzyku byłam słabsza nie mia ło sensu go bać dalej poprosiłam o zmianę leku .

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Anka - 08-07-2018

(08-07-2018, 21:29)Gośka napisał(a):
(08-07-2018, 21:23)Justyna 3 napisał(a): Witajcie też brałam Betafero czułam się po nim fatalnie nawet z łóżka wstać nie umiałam .Teraz biorę Awonex o ledwo chodzę czuję się jak na karuzeli nic mnie nie cieszy wszystko mnie drażni i zyć mi się nie chce

Kurcze  Zdezorientowany jesteś już kolejną osoba której zmienili betaferon dlaczego tak często jest zmieniany ?

Nie każdy dobrze znosi lek i jego skutki uboczne. Ale jest sporo osob ktore go chwala. Nawet jakas dziewczyna  pisala ostatnio, ze leczy sie beta sporo lat i zero rzutu w tym czasie. I ze chyba dobrze znosi skutki uboczne. Kazdy inaczej reaguje

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 08-07-2018

To prawda każdy inaczej znosi leki i jego skutki uboczne .

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Gośka - 08-07-2018

Sama jestem ciekawa jak będzie ze mną Huh  nie czuje się najlepiej po leku, ale biorę dopiero drugi miesiąc, więc póki co pozostaje mi jeszcze cierpliwie poczekać  Anioł

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 09-07-2018

Gosia będzie dobrze teraz jest więcej leków któryś na pewno Ci lekarz dopasuje ja teraz będę mieć badanie krwi i moczu morfologia mi się pogorszyła ,a w sierpniu dostanę skierowanie na kontrolny rezonans i jestem bardzo ciekawa wyniku .

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Gośka - 10-08-2018

Hej, dawno mnie nie było, chciałam wam jednak napisać, że większość dolegliwości związanych z betaferonem przeszlo, został jedynie ból stawów, no i zmęczenie, ale to już tak mamy, myślę że będzie już ok ? - oby.

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Anka - 10-08-2018

(10-08-2018, 20:05)Gośka napisał(a): Hej, dawno mnie nie było, chciałam wam jednak napisać, że większość dolegliwości związanych z betaferonem przeszlo, został jedynie ból stawów,  no i zmęczenie, ale to już tak mamy, myślę że będzie już ok ? - oby.

Mysle ze bedzie ok. Dobrze ze inne dolegliwosci minely

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Justyna 3 - 10-08-2018

Witaj Gosia fajnie że się odezwałaś dobrze że inne dolegliwości ustąpiły oby tak zostało pozdrawiam .

Ciężkie początki brania betaferonu - hela - 10-08-2018

(10-08-2018, 20:05)Gośka napisał(a): Hej, dawno mnie nie było, chciałam wam jednak napisać, że większość dolegliwości związanych z betaferonem przeszlo, został jedynie ból stawów, no i zmęczenie, ale to już tak mamy, myślę że będzie już ok ? - oby.

Dobrze że skutki uboczne minęłyUśmiech mam kolegę który betaferon bierze siedem lat i zupełnie dobrze się czuje, i co ważniejsze nie miał przez ten czas żadnych rzutówUśmiech oby tak było i u CiebieUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: Ciężkie początki brania betaferonu - Gośka - 10-08-2018

Uśmiech Uśmiech Ostatnio na wizycie kontrolnej spotkałam Pana i też mówił, że po roku na rezonansie nie miał nowych zmian. Także jest dobrze ?, tak myślę  Uśmiech