![]() |
|
Hej - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html) +--- Wątek: Hej (/thread-1570.html) |
Hej - Marx - 05-10-2018 Własnie chodzi o dzielenie się doświadczeniem a nie jakieś animozje.Też szukam odpowiedzi na pytania bo objawy są bolesne i nie pozwalające na normalne funkcjonowanie.Nie mam diagnozy wiec nie mam leczenia.Nie wiem czy to rzut czy pp czy coś innego.Czy u Ciebie przeczulice ustapily samoistnie czy po podaniu leku? Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka Hej - WorkBorg - 05-10-2018 Dostajesz tę samą radę od wszystkich - diagnozuj się. Jestem na tym forum niedługo, ale nie odniosłem wrażenia ze Hela się w jakikolwiek sposób panoszy, wręcz przeciwnie. To ty odwalasz jakies gry szpiegowskie na 4 konta, obrażasz ludzi i oczekujesz diagnozy i leczenia przez internet. Życzę ci powodzenia i dużo zdrowia, ale z mojej strony temat zakończony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Hej - Marx - 06-10-2018 Przepraszam wszystkich za to całe zamieszanie ale tak bardzo chcę się dowiedzieć co mi dolega że piszę pod różnymi nickami by zdobyć jak najwięcej informacji... Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka Hej - Anka - 06-10-2018 (06-10-2018, 05:52)Marx napisał(a): Przepraszam wszystkich za to całe zamieszanie ale tak bardzo chcę się dowiedzieć co mi dolega że piszę pod różnymi nickami by zdobyć jak najwięcej informacji... Po co? Przeciez wystarczy jedno. Udzielamy Ci odpowiedzi. Ale jak piszesz z 4 kont i piszesz to samo to nie oczekuj ze bedziemy cie traktowac powaznie. Wybierz jedno konto. Przeciez wszyscy ci odpisuja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk (06-10-2018, 07:29)Anka napisał(a): [quote="Marx" pid='16336' dateline='1538797931'] Po co? Przeciez wystarczy jedno. Udzielamy Ci odpowiedzi. Ale jak piszesz z 4 kont i piszesz to samo to nie oczekuj ze bedziemy cie traktowac powaznie. Wybierz jedno konto. Przeciez wszyscy ci odpisuja. Poza tym mieszasz fakty o sobie. Wczesniej niby cie dziewczyna zostawila bo nie wytrzymala. Teraz piszesz ze jest z Toba i chcesz sie oswiadczyc. Nikt Ci tu zle nie zyczy. Podejmij jakas meska decyzje jakie konto zostaje a nie zachowuj sie jak piętnastolatka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Hej - agica - 06-10-2018 (05-10-2018, 22:58)Marx napisał(a): Własnie chodzi o dzielenie się doświadczeniem a nie jakieś animozje.Też szukam odpowiedzi na pytania bo objawy są bolesne i nie pozwalające na normalne funkcjonowanie.Nie mam diagnozy wiec nie mam leczenia.Nie wiem czy to rzut czy pp czy coś innego.Czy u Ciebie przeczulice ustapily samoistnie czy po podaniu leku?To napiszę jeszcze raz żebyś pamiętał. Przeczulica minęła sama, ale za kilka miesięcy pojawiły się kolejne rzuty, coraz ostrzejsze i mocniejsze (bezwładności kończyn i silne zawroty głowy) dopiero włączenie do programu i pół roczne przyjmowanie Tec unormowało sytuację. Więc na Sm tylko leki leki leki Hej - hela - 06-10-2018 A ja napiszę coś jeszcze i już przestaje się panoszyć, przypomnę Wam że Marx nie ma sm, chociaż na początku jako shazza bodajże wciskał nam że ma postać pp, i niechce słuchać żadnych rad ani się diagnozować. Zrób kolego tak jak radził WokrBorg, znajdź dobrego internistę, znam dziewczynę której organizm cały czas jest w gotowości do reakcji uczuleniowej, przypadek jest na tyle rzadki że zapraszsją ją na sympozja lekarzy jako przykład. Może masz faktycznie jakiś badziew o którym większość z nas nawet nigdy nie słyszała a nie potrzebnie wciskasz sobie sm, poszukaj pomocy u lekarzy, a nie w internecie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |