![]() |
|
Witam się ? - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html) +--- Wątek: Witam się ? (/thread-2089.html) |
RE: Witam się ? - asia_mys - 21-06-2019 Ja przed usłyszeniem diagnozy- w grudniu 2017- całe lato jeździłam samochodem z "nieswoimi" nogami (mrowienie, nogi cały czas ścierpnięte). To był, jak sie w grudniu okazało, rzut. Też miałam, przez jakiś czas podobne myślenie. A co będzie jak.... i tutaj 1000 objawów o których czytałam. Na szczęście MUSIAŁAM pojechać. I już nie myślę- a co jeśli... Najważniejsze to zmiana myślenia. No cholerka- a co ma być, nic. A jeśli już to- tak jak w przysłowiu- nawet w drewnianym kościele cegłówką w głowę dostaniesz. Trzymam kciuki za powrót szybki za kierownicę, szerokiej drogi Pozdrawiam
RE: Witam się ? - Karolcia5100 - 24-06-2019 Miałam czekać aż dostanę leki ale wsiadłam i pojechałam. Wycieczka się udała i aby do przodu. Jeśli tylko będę mogła i nogi pozwolą to będę jeździć, ale pytanie moje czy bierzecie coś na koncentrację? Witam się ? - hela - 25-06-2019 Ja nie, czasem jak widzę że się muszę bardziej skupić to się skupiam i nie myślę o pierdołach ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Witam się ? - Anka - 25-06-2019 (24-06-2019, 22:54)Karolcia5100 napisał(a): Miałam czekać aż dostanę leki ale wsiadłam i pojechałam. Wycieczka się udała i aby do przodu. Jeśli tylko będę mogła i nogi pozwolą to będę jeździć, ale pytanie moje czy bierzecie coś na koncentrację? Nie biore. Jak czuje ze glowa w chmurach to staram sie jak najmniej planowac na ten dzien jazdy i odpoczywam. Ostatnio tyle na glowie ze z takim rozmachem wjechalam na sowje podworko ze zajechalam bokiem auta o brame. Ten dzwiek jak auto sie obcieralo od razu obudzilo moj umysl. Nie to ze sie zle czulam ale myslami daleko bo duzo na glowie. Nom i tak teraz jestem zla na siebie RE: Witam się ? - agica - 25-06-2019 (24-06-2019, 22:54)Karolcia5100 napisał(a): Miałam czekać aż dostanę leki ale wsiadłam i pojechałam. Wycieczka się udała i aby do przodu. Jeśli tylko będę mogła i nogi pozwolą to będę jeździć, ale pytanie moje czy bierzecie coś na koncentrację? ja z tym nie mam dużego problemu, żeby się skupić. gorzej z pamięcią krótkotrwałą, wiem, że mam coś kupić i zaraz nie wiem co, albo idę ale nie wiem po co przyszłam, na szczęście z czasem się przypomina
RE: Witam się ? - Karolcia5100 - 25-06-2019 Więcej odpoczynku przed jazdą i skupienie. A na zakupy i tak kartkę biorę hehe bo zawsze czegoś zapomnę
RE: Witam się ? - agica - 25-06-2019 (25-06-2019, 16:19)Karolcia5100 napisał(a): Więcej odpoczynku przed jazdą i skupienie. A na zakupy i tak kartkę biorę hehe bo zawsze czegoś zapomnę Kartka obowiązkowo ale ja myślę że w kuchni czegoś nie ma, chwilę się pokręcę, idę napisać i nie wiem co
RE: Witam się ? - sloneczko25 - 26-06-2019 Ja też szybko zappminam i jak głupia stoję przed sklepem bo coś chciałam i lipa. Przypominam sobie dopiero w domu
|