![]() |
|
podróże małe i duże - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Życie codzienne z SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-5.html) +--- Dział: Codzienne sprawy a stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-36.html) +--- Wątek: podróże małe i duże (/thread-565.html) |
RE: podróże małe i duże - Anka - 18-08-2018 My zaraz dojedziemy do hotelu w Bulgarii. Cieplo bardzo pomimo zr 20:30. Juz sie jutra nie moge doczekac. Zobacze uroki okolicy. Mufa, Miesta wypoczywajcie! podróże małe i duże - hela - 18-08-2018 Wypoczywające wszyscy ja właśnie urlop zakończyłam![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: podróże małe i duże - Anka - 18-08-2018 (18-08-2018, 19:54)hela napisał(a): Wypoczywające wszyscy Ale wypoczywała? Zadowolona? podróże małe i duże - hela - 18-08-2018 Pewnie zadowolona, wypoczęta, gotowa na powrót do pracy![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: podróże małe i duże - miesta - 19-08-2018 Dzisiaj do PL...żal d sciska...Kreta pozwoliła mi stanąc na nogach dosłownie i w przenosni.Musze tu jak najszybciej wrócic.Podróze to najlepsze lekarstwo. RE: podróże małe i duże - Anka - 19-08-2018 (19-08-2018, 10:21)miesta napisał(a): Dzisiaj do PL...żal d sciska...Kreta pozwoliła mi stanąc na nogach dosłownie i w przenosni.Musze tu jak najszybciej wrócic.Podróze to najlepsze lekarstwo. Mozna sie niezle zrestartowac. Dobrze, ze miales okazje wypocząć , zrelaksowac sie. RE: podróże małe i duże - JustynaS - 19-08-2018 Po pierwsze - mam pytanie Czy zdarzyło się Wam podróżować w ciepłe miejsca naszą zimą? Zastanawiam się, czy duża zmiana temperatury może wywołać rzut albo spowodować jakieś mega pogorszenie. Jestem na lekach, póki co nie mam żadnych objawów i panujące obecnie upały znoszę bardzo dobrze, ale planujemy wycieczkę do Ameryki Południowej w grudniu i trochę się cykam...Po drugie - wszystkim obecnie przebywającym na urlopach życzę fantastycznego wypoczynku!
RE: podróże małe i duże - Anka - 19-08-2018 (19-08-2018, 19:35)JustynaS napisał(a): Po pierwsze - mam pytanie Zapeszać nie chce, ale musze podziękować ? Poki co wrazenia super, choc jedzenie paskudne. Same fast foody, albo tluste potrawy. ja nie pomoge bo nie mialam okazji jeszcze w zime wyjechac do ciepłego kraju. Ale ciut ciut zazdro. Ameryką Południowa to moje marzenie podróże małe i duże - hela - 19-08-2018 Też nie wiem czy zmiana temperatury może Ci zaszkodzić, najlepiej porozmawiaj z neuro, ogólnie upały nam szkodzą, ale czy zmiana temperatur pojęcia nie mam, może naładujesz baterie i poczujesz się tylko lepiej ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: podróże małe i duże - JustynaS - 19-08-2018 Tak, mam w planach pogadać z neuro, ale wizyte mam dopiero za miesiąc a bilety są teraz w wyjątkowo korzystnych cenach Poza tym jestem ciekawa Waszych doświadczeń bo literatura naukowa nic na ten temat nie mowi a moja neuro jest mega wyluzowana i powie zapewne, że "mam brać tabletki, żyć normalnie i robić to co robiłabym nie mając diagnozy" Takie jej motto
|