![]() |
|
wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-8.html) +--- Dział: Porozmawiajmy - nie tylko o SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-54.html) +--- Wątek: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje (/thread-9069.html) |
RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Akinom - 09-06-2023 Wcale Ci się nie dziwię. A jak ss tak bardzo zajete to moga sobie autoodpowiedź ustawić i po sprawie. Takie olewatorstwo jest co najmniej nie na miejscu. I nie świadczy o nich dobrze. Szkoda tylko, że przez to rozwala się coś, co było fajne. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - yasmina - 09-06-2023 Benitka ma rację...wyślijmy do siebie wiadomości prywatne z nr telefonu, albo namiary na facebooku, żebyśmy nie stracili kontaktu dopóki sprawa się nie rozwiąże, albo nie/łaskawie nam panujący modowie raczą się odezwać. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - fruu - 09-06-2023 Powiem Wam tak. Dla przechowania koniec końców ważnych dla nas wszystkich informacji (o lekach, o naszych doświadczeniach itp.), w tym szukania wsparcia w postaci opinii innych na różne tematy to forum jest w zasadzie jedynym rozwiązaniem. Tu można pogrupować tematy i pilnować (o ironio) by ludzie pisali na temat. I nie da się tego forum przenieść zbyt łatwo gdzieś indziej zachowując zawartość. WhatsApp jest moim zdaniem super rozwiązaniem dla stworzenia i podtrzymania kontaktów między nami. Niestety nie ma opcji, by zastąpił forum. Najlepiej by było, gdyby funkcjonowało jedno i drugie. Miło mi będzie poznać bliżej resztę z Was. A grupę możemy stworzyć na FB lub WhatsApp'ie. Choć ja osobiście mam awersję do messengera to jak już muszę to używam :-) Nie wiem co z tego wyjdzie, ale może ja zacznę z FB tutaj: https://www.facebook.com/fruu.albatros RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Lusia98 - 09-06-2023 Fruu ale czadowa broda .. jak długo zapuszczałes??
RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Benita - 09-06-2023 Fajnie że ciągle jesteś Lusiu. Yasminko nie da się gdzieś wyżej poskarżyć na tych dziadów? RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - yasmina - 09-06-2023 Fruu i to jest jakiś sposób. W tej chwili na FB funkcjonują dwie grupy, do których należę, i do których nie można tak sobie wejść, żeby uniknąć nieproszonych, że tak powiem, gości. Przed zapisaniem jest rozmowa przy pomocy messengera. Tam też jest wiele cennych wiadomości i jest bardzo sympatycznie. Ale nasze nowe forum to byłoby COŚ RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - basiapolk@wp.pl - 10-06-2023 (07-06-2023, 08:19)e-smka napisał(a):(06-06-2023, 11:52)basiapolk@wp.pl napisał(a):(06-06-2023, 11:41)yasmina napisał(a): A co do moderatorów...pewnie nawet nie zauważą, ze nas nie ma. Fruu bym nie podejrzewałam ale skoro medoratorzy nie chcą usunąć zablokować dalpochy itp. i bardzo im to pasuje to może to jest celowe działanie. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - fruu - 10-06-2023 (09-06-2023, 21:41)Lusia98 napisał(a): Fruu ale czadowa broda Będzie chyba już z 5,5 roku :-) RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - yasmina - 10-06-2023 (09-06-2023, 21:52)Benita napisał(a): Yasminko nie da się gdzieś wyżej poskarżyć na tych dziadów? Pisałam do admina dwkrotnie, nawet na jego skrzynkę, ale on ostatnio był tutaj w marcu, szukałam czy nie ma kogoś wyżej, ale nie znalazłam. Nie mam pojęcia kto odpowiada za stworzenie forum, muszą być założyciele, chyba że oni zrobili to na tej samej zasadzie, jak my chcemy. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Lusia98 - 10-06-2023 Ja mam pewien pomysł... Chyba wiem kto został nowym moderatorem tego forum.. ta dziewczyna jest akurat w podróży. Przynajmniej ostatnio mocno udzielała się na dniach Stwardnienia rozsianego. Pisze do niej... Bo faktycznie chyba ona to przejęła ... I tak z tego co widzę to ta sama strona powiązana jest z instagramowa więc mam dobry trop.. zobaczę co mi odpisze |