![]() |
|
jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html) +--- Wątek: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) (/thread-1092.html) |
RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - Blanka - 11-04-2018 Dzieki za wsparcie. To bedzie moja 2 punkcja pierwsza przeżylam ze strachu dosłownie uciekły mi wszystkie żyly jak nigdy wczesniej, fajnie ze Igreeeczka pisze same db.rzeczy o tym szpitalu.To dobra wiadomosc a druga dobra to taka ze jest nadzieja ze moze uda sie lekarzom zdiagnozowac mnie do końca. (11-04-2018, 07:38)igreeeczka@wp.pl napisał(a): Kochana mi robili punkcje akurat na Polankach w październiku ubiegłego roku i szczerze polecam Ci ten szpital Dzieki chetnie skorzystam z pomocy A czemu oczy zakrapiaja? RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - igreeeczka@wp.pl - 11-04-2018 Bo patrzyli na źrenice ale po co to nie mam pojęcia
RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - terkik - 11-04-2018 (11-04-2018, 18:27)igreeeczka@wp.pl napisał(a): Bo patrzyli na źrenice ale po co to nie mam pojęcia cześć ja się dowiedziałam ,że dno oka sprawdzają bo solumedrol niszczy wzrok .może być nawet jaskra
jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich - hela - 11-04-2018 Ja miałam jaskrę posterydową, z czasem się cofa, teraz mam jakby mniej niż na początku, to nie jest taka jaskra jak u starszych ludzi że się zmniejsza pole widzenia, tylko raczej punktowo, ja widziałam nie wyraźnie tylko jak patrzyłam w lewo do dołu i tylko w lewym oku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Astygmatyzm mi się też zwiększył, okulista powiedział że po sterydach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich - terkik - 11-04-2018 (11-04-2018, 19:49)hela napisał(a): Ja miałam jaskrę posterydową, z czasem się cofa, teraz mam jakby mniej niż na początku, to nie jest taka jaskra jak u starszych ludzi że się zmniejsza pole widzenia, tylko raczej punktowo, ja widziałam nie wyraźnie tylko jak patrzyłam w lewo do dołu i tylko w lewym oku no właśnie.ja po tych sterydach jestem ślepa jak kura ale mówią ,że wybierają mniejsze zło i konieczne są sterydy w moim przypadku.astmę też mam ostrą po tych sterydach. jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich - hela - 11-04-2018 Ta jaskra może się pojawić nawet do roku po sterydach, u mnie to tak po dziewięciu miesiącach zauważyłam że coś jest nie tak, teraz jak popatrzyłam na tekst to widzę go wyraźniej niż wcześniej, także się cofa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich - terkik - 11-04-2018 (11-04-2018, 20:30)hela napisał(a): Ta jaskra może się pojawić nawet do roku po sterydach, u mnie to tak po dziewięciu miesiącach zauważyłam że coś jest nie tak, teraz jak popatrzyłam na tekst to widzę go wyraźniej niż wcześniej, także się cofa to nie wiedziałam
RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - Beciaa05 - 24-04-2018 Hej Kochani. Dziś miałam wizytę pierwsza do kwalifikacji do leczenia. Właśnie jestem w centrum terapii SM Dostałam tecfidere, właśnie polknelam pierwsza tabletkę i czekam z moją neurolog jak mój organizm zareaguje Pozdrawiam i słonecznego dnia Wam życzę
jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich - hela - 24-04-2018 Trzymaj się ciepło Becia, ja po 1 tabletce to miałam flasha na całego, po ok 45 minutach zaczęło schodzić i pojechałam do domu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - kasia1312 - 24-04-2018 O ja też. Twarz miałam taką czerwoną, że nie było widać ust. Ja 1 tabletki nie przyjmowałam w szpitalu, dostałam je do domu. |