Forum Chorych na stwardnienie rozsiane
podróże małe i duże - Wersja do druku

+- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum)
+-- Dział: Życie codzienne z SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-5.html)
+--- Dział: Codzienne sprawy a stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-36.html)
+--- Wątek: podróże małe i duże (/thread-565.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6

podróże małe i duże - hela - 19-08-2018

No i ma racjęUśmiech nie ma co się ograniczaćUśmiech ja jeździłam w ciepłe miejsca, ale w lecie, było Ok, byłam wtedy pierwszy miesiąc na tecUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: podróże małe i duże - Anka - 19-08-2018

(19-08-2018, 20:33)JustynaS napisał(a): Tak, mam w planach pogadać z neuro, ale wizyte mam dopiero za miesiąc  a bilety są teraz w wyjątkowo korzystnych cenachUśmiech Poza tym jestem ciekawa Waszych doświadczeń bo literatura naukowa nic na ten temat nie mowi a moja neuro jest mega wyluzowana i powie zapewne, że "mam brać tabletki, żyć normalnie i robić to co robiłabym nie mając diagnozy"Uśmiech Takie jej mottoUśmiech
Moj neuro taki sam Uśmiech ja sie balam tego urlopu bo po zeszłorocznym rzut i diagnoza. Ale powiedzial mi ze biore leki i mam korzystac z okazji i wypocząć

RE: podróże małe i duże - mufa - 19-08-2018

Justyna podzielam zdanie Twojej lek. Ja wychodzę z założenia że jak ma być rzut to i tak będzie więc.... jedź śmiało

RE: podróże małe i duże - JustynaS - 19-08-2018

Dziękuję Wam bardzo! Macie racje, nie ma co przymarudzać i sie zamartwiać bez sensu. JadęUśmiech

podróże małe i duże - hela - 19-08-2018

Dobra decyzjaUśmiech

RE: podróże małe i duże - Anka - 22-08-2018

Powiem wam ze mega dobrze znosze upaly w Bulgarii. Czuje sie o niebo lepiej niz w PL. Tylko jedzenie paskudne! Staram sie cos kombinować czy zjesc na miescie ale dzis dopadł mnie taki bol brzucha ze myslalam ze zemdleje. Ale juz lepiej.

podróże małe i duże - hela - 22-08-2018

Przyjemności wakacyjne, ja w zeszłym roku po urlopie miałam z tydzień biegunkę, przeszło po kiszonej kapuścieOczko

RE: podróże małe i duże - Anka - 22-08-2018

(22-08-2018, 16:32)hela napisał(a): Przyjemności wakacyjne, ja w zeszłym roku po urlopie miałam z tydzień biegunkę, przeszło po kiszonej kapuścieOczko

Kiszona kapusta na biegunke? Ja musze uwazac na kiszonki przez zespol jelita drazliwego. Wiec jak mam ochote to sięgam ale w malej ilosci i pozniej moje jelita miko wszystko saja popalic

podróże małe i duże - hela - 22-08-2018

Chyba zakwasiła żołądek, a co za tym idzie do jelit dostało się to co powinno[emoji6] straszą miałam potrzebę zjeść coś kwaśnego[emoji2]

RE: podróże małe i duże - Beciaa05 - 22-08-2018

(22-08-2018, 16:19)Anka napisał(a): Powiem wam ze mega dobrze znosze upaly w Bulgarii. Czuje sie o niebo lepiej niz w PL. Tylko jedzenie paskudne! Staram sie cos kombinować czy zjesc na miescie ale dzis dopadł mnie taki bol brzucha ze myslalam ze zemdleje. Ale juz lepiej.

Udanego urlopu Uśmiech