Forum Chorych na stwardnienie rozsiane
Skąd i gdzie - Wersja do druku

+- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum)
+-- Dział: Pozostałe (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-8.html)
+--- Dział: Lokalnie i regionalnie (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-62.html)
+--- Wątek: Skąd i gdzie (/thread-2337.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Skąd i gdzie - BartG - 12-04-2023

Cześć Wszystkim,

Jestem nowy z Super Mocami we Wrocławiu Uśmiech
Niedługo rozpoczynam leczenie na Borowskiej, czy ktoś z Was się tam też leczy i ma jakieś opinie ?

Ogólnie to pierwszy raz jestem na tym forum i chociaż zabrzmi to strasznie, dobrze wiedzieć, że inni też się muszą z tym mierzyć.
Trzymajcie się

RE: Skąd i gdzie - maciekpalestyna - 26-05-2023

Witam jestem z Palestyny tej koło Łodzi .

RE: Skąd i gdzie - Akinom - 26-05-2023

(12-04-2023, 12:02)BartG napisał(a): Cześć Wszystkim,

Jestem nowy z Super Mocami we Wrocławiu Uśmiech
Niedługo rozpoczynam leczenie na Borowskiej, czy ktoś z Was się tam też leczy i ma jakieś opinie ?

Ogólnie to pierwszy raz jestem na tym forum i chociaż zabrzmi to strasznie, dobrze wiedzieć, że inni też się muszą z tym mierzyć.
Trzymajcie się

Zawsze to coś jak dowiesz się ze nalezysz do swoistego rodzaju elity.  Oczko nie każdy może być taki jak my.

RE: Skąd i gdzie - ToMeK71 - 20-04-2024

Wrocław, Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego na Koszarowej

RE: Skąd i gdzie - DorotaAnna - 28-04-2025

Hej!

Jestem z Łodzi i leczę się w Centrum Neurologii Selmaja na ul. Tylnej.

Mam takie pytanie czy jest ktoś z Łodzi lub okolic kto byłby chętny popisać prywatnie, poznać się i w optymistycznej wersji (nadawania na podobnych falach) wspierać się w gorszych momentach?

RE: Skąd i gdzie - Agula123 - 02-05-2025

(03-01-2020, 15:59)Beciaa05 napisał(a):
(02-01-2020, 19:41)baryla1969 napisał(a): A może jak już powstał temat taki to jakoś podtematy o województwach można by zrobić? Tak żeby może każdy kto zechce przyznał się gdzie mieszka i gdzie się leczy. Wiadomo każdy gdzieś  te informacje podawał, ale raczej nie do znalezienia w róznych wątkach. A czasem sie może przydać.

Wojewodztwo slaskie, lecze sie w Centrum terapii Sm w Katowicach Uśmiech

Ja też  Oczko

RE: Skąd i gdzie - Konga - 03-05-2025

Jestem z Warszawy i tu się leczę w Szpitalu Czerniakowskim.

RE: Skąd i gdzie - agula - 11-08-2025

(28-04-2025, 20:43)DorotaAnna napisał(a): Hej!

Mam takie pytanie czy jest ktoś z Łodzi lub okolic kto byłby chętny popisać prywatnie, poznać się i w optymistycznej wersji (nadawania na podobnych falach) wspierać się w gorszych momentach?

Cześć, moja córka też leczy się u Selmaja, przeszła niedawno z Barlickiego

RE: Skąd i gdzie - aniaze - 08-09-2025

(11-08-2025, 20:36)agula napisał(a):
(28-04-2025, 20:43)DorotaAnna napisał(a): Hej!

Cześć, moja córka też leczy się u Selmaja, przeszła niedawno z Barlickiego

Hej, ja byłam u Prof Selmaja na konsultacji i zamierzam jechać do niego ponownie. Chętnie będę w kontakcie. Nie mogę powiedzieć, że się u niego leczę, ale chciałabym wziąć chociaż udział w jakichś badaniach. Mój rezonans nie wykazuje żadnej aktywności, więc nie mam tu w Olsztynie gdzie mieszkam wdrożonego żandego leczenia, a mój stan się pogarsza niestety,

RE: Skąd i gdzie - Agula123 - 12-02-2026

(12-04-2023, 07:54)Jazzy napisał(a): Katowice Uśmiech Szpital Śląskiego Uniwersytetu Medycznego

Hej, ja jestem z Chorzowa, czyli blisko ciebie. Centrum Terapii SM w Katowicach