![]() |
|
Nadchodzą Święta - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-8.html) +--- Dział: Porozmawiajmy - nie tylko o SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-54.html) +--- Wątek: Nadchodzą Święta (/thread-2739.html) |
RE: Nadchodzą Święta - Bubka - 20-12-2022 Ja jeszcze też nie ubrałam. Co roku wyciągam sztuczna z piwnicy, ale teraz jakoś mi się nie chce. Za duża jest. Naszykowalam sobie taką małą żeby wziąć wczoraj od babci, ale jej zapomniałam. RE: Nadchodzą Święta - Akinom - 23-12-2022 Stalo się. Mam choinkę. RE: Nadchodzą Święta - Tosiia - 23-12-2022 a ja bez choinki, bez barszczu, bez 12 potraw ... mozna powiedziec, ze bez swiat ... ale! obskoczylam z mezem chociaz jarmarki swiateczne w moim miescie w DE - nawet na jednym bylo stoisko z polskim jedzeniem ![]() Wesolych i spokojnych swiat Wam zycze! RE: Nadchodzą Święta - Bubka - 24-12-2022 Ja już też mam choinkę. Mała bo mała, ale robi klimat. Pierogi i uszka polepione. Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Bez pośpiechu. RE: Nadchodzą Święta - Akinom - 24-12-2022 Ja Wam życzę przede wszystkim spokoju i dużo radości. Spędźcie te Święta tak, jak lubicie. RE: Nadchodzą Święta - yasmina - 29-12-2022 No i po świętach. Szkoda, że nie było śniegu... Wigilia minęła przyjemnie, bez rozmów o polityce/bo jest absolutny zakaz/ i przy Kevinie. I bez mojej Mamy, bo jednak zrobiłam to co dla Niej najlepsze po konsultacji z opiekunką. Trochę smutno... Prezenty udane, a my z mężem zrobiliśmy sobie wspólny prezent i kupiliśmy frytkownicę beztłuszczową - kapitalna sprawa. Moje wilczyce i kot znowu nic nie powiedziały ![]() A to moja choinka ![]()
RE: Nadchodzą Święta - Bubka - 30-12-2022 Na święta była wiosna zamiast lata. Jakby był śnieg byłoby klimatycznie. U mnie też zleciały nawet nie wiadomo kiedy. W tym roku zrobiliśmy sobie prezenty w formie totolotka i zdrapek. Szału z wygranej nie było za to było dużo śmiechu. Wszyscy się dorwali do drapania zdrapek i tato trafił ta szczęśliwą. Ciągle powtarzał, że ma kolejna 9. Mój Brutus też nie chciał ze mną porozmawiać. A my kupiliśmy sobie telewizor w sumie pod choinkę. Naprawa starego była nieopłacalna. RE: Nadchodzą Święta - Tosiia - 07-01-2023 yasmina ... po Twoim poście mam na koncie - 150 euro hihi ![]() Zainspirowałaś mnie i kupiłam też frytkownicę beztłuszczową z opcją grilla więc dziękuję ![]() Dziś dotarła więc od jutra zacznę testować czuję, że będzie pysznie!
RE: Nadchodzą Święta - Akinom - 07-01-2023 Daj znać jak to cudo działa ![]() A telewizor tez mnie czeka. Robi się coraz bardziej niebieski obraz hahaha RE: Nadchodzą Święta - yasmina - 09-01-2023 (07-01-2023, 12:48)Tosiia napisał(a): yasmina ... po Twoim poście mam na koncie - 150 euro hihiNie będziesz żałować. Ja ostatnio niemal wszystko na frajerce robię. Frytki wychodzą pyszne, robiłam filety z kurczaka w warzywach, pizzę, skrzydełka/w piekarniku takich chrupiących nie upieczesz/, rybę. Nie wiem czy masz też dostęp do aplikacji NutriU - tam są wszystkie przepisy, na fejsie też jest grupa, gdzie można znaleźć wypróbowane przepisy. Jakiej marki masz frajerkę? |