Forum Chorych na stwardnienie rozsiane
Szczepionka Covid-19 - Wersja do druku

+- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum)
+-- Dział: Życie codzienne z SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-5.html)
+--- Dział: Codzienne sprawy a stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-36.html)
+--- Wątek: Szczepionka Covid-19 (/thread-2752.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Szczepionka Covid-19 - Orchidea ponownie - 26-02-2021

Ja już dzisiaj przyjęłam drugą dawkę.

RE: Szczepionka Covid-19 - Anna Zet - 26-02-2021

Ja po wizycie. Mamy się szczepić. I mój lek tj. Tecfidera nie jest lekiem IMMUNOSUPRESYJNYM!
Czyli nie można przyspieszyć szczepienia. A chciałabym bardzo.

RE: Szczepionka Covid-19 - JMonika79 - 26-02-2021

Jak sie czujesz Orchidea? Ja chce poczekac ze szczepieniem do szczepień firmą Johnson. Jeden strzał i tyle Duży uśmiech

RE: Szczepionka Covid-19 - Orchidea ponownie - 27-02-2021

(26-02-2021, 20:47)JMonika79 napisał(a): Jak sie czujesz Orchidea? Ja chce poczekac ze szczepieniem do szczepień firmą Johnson.  Jeden strzał i tyle Duży uśmiech
Ok, ręka tylko boli.

RE: Szczepionka Covid-19 - belanna - 27-02-2021

Wczoraj zostałam zaszczepiona szczepionką AstraZeneca. Nasłuchałam się wcześniej od koleżanek opowieści z krypty, jak to 2 dni są wyjęte z życiorysu, ale nie czuję się bardzo źle. To znaczy z SM w ogóle czuję się często słaba i teraz po szczepieniu jest podobnie. Głowa mnie też boli i ręka po zastrzyku, ale noc przespałam dobrze i myślę, że będzie lepiej Uśmiech

(27-02-2021, 12:02)belanna napisał(a): Wczoraj zostałam zaszczepiona szczepionką AstraZeneca. Nasłuchałam się wcześniej od koleżanek opowieści z krypty, jak to 2 dni są wyjęte z życiorysu, ale nie czuję się bardzo źle. To znaczy z SM w ogóle czuję się często słaba i teraz po szczepieniu jest podobnie. Głowa mnie też boli i ręka po zastrzyku, ale noc przespałam dobrze i myślę, że będzie lepiej Uśmiech
Super

RE: Szczepionka Covid-19 - marti86 - 27-02-2021

(27-02-2021, 12:02)belanna napisał(a): Wczoraj zostałam zaszczepiona szczepionką AstraZeneca. Nasłuchałam się wcześniej od koleżanek opowieści z krypty, jak to 2 dni są wyjęte z życiorysu, ale nie czuję się bardzo źle. To znaczy z SM w ogóle czuję się często słaba i teraz po szczepieniu jest podobnie. Głowa mnie też boli i ręka po zastrzyku, ale noc przespałam dobrze i myślę, że będzie lepiej Uśmiech
 Ja także wczoraj szczepiłam się Astra Zeneca i niestety nie mogę powiedzieć, że przeszłam tak jak ty a chciałbym. Noc była koszmarna. Temperatura, dreszcze, potworny ból głowy. Tabletka przeciwbólowa trochę pomogą a le dzień tez był męczący. Teraz już tylko ból stawów został i trochę głowa. Ciekawe dlaczego jedni lepiej a drudzy gorzej to przechodzą ?

Ja teraz 39.Ciesze się bo organizm walczy.

RE: Szczepionka Covid-19 - MarcinS - 27-02-2021

Ja chętnie bym się zaszczepił, ale muszę czekać na swoją kolej dla "zwykłych" ludzi. U mnie największe zaufanie budzi szczepionka Astra-zeneca. Ale pozostaje czekać...

RE: Szczepionka Covid-19 - belanna - 27-02-2021

Ja mam obawy, że mój organizm słabo uczył się i walczył Płacz 
Ale może to kwestia tego, że nie żałowałam sobie tabletek...
Gorączki nie miałam, tylko głowa mnie bolała i mięśnie i ramię po zastrzyku. No i słaba czułam się okropnie.