10-02-2019, 22:16
No popatrz, i tak się ukrywa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
korzeń hortensji
|
10-02-2019, 22:16
No popatrz, i tak się ukrywa
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie ukrywa się. Nawet w lokalnej tv był program na temat jego cudownego leczenia praktycznie wszystkiego, m.inn.SM. Podobno ma wyniki :-D
Mogłam po znajomości do niego trafić, bo moja była szefowa go zna. Może byłoby jeszcze taniej ;-)
link ktory zapoczatkowal watek juz niestety niedostepny! czyli nie jest mi dane dowiedziec sie jak pokonac chorobe w 2 dni, hihi
![]() kupilam dzis korzen hortensji - nie wierze w cuda, ale wierze, ze ma dzialanie przeciwzapalne jak np. kurkuma, czystek czy imbir wiec nie zaszkodzi, a moze troszke wesprze organizm. ![]()
20-07-2022, 20:46
(10-02-2019, 22:03)Akinom napisał(a): W Świebodzicach gostek oficjalnie leczy SM. W sumie nawet niedrogo. Podobno 12000 i po sprawie. Warto spróbować korzenia hortensji, jednak to nie ma byc herbatka , ale wyciąg alkoholowy. Ja kiedyś zrobiłam taki wyciąg i powiem Wam ,ze egzema mi zaczęła znikać. Brałam to na co innego i myslałam,że nie działa, ale je zadziałało na egzemę . Przepis dokładny można znaleźć i google. 100 g. korzenia hortensji zalać pół litrem mocnego gorącego alkoholu, 60-90 - % zostawic na noc pod przykryciem . pić 3 x dziennie po 1 ml, przed posiłkiem a w zaostrzeniu choroby 5 ml. Naprawdę warto... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|