Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uczucie gorąca
(28-02-2024, 18:15)Lusia98 napisał(a): Agula123 i przez te 15 lat miałaś spokój ? Czy tam zwykle jakieś dolegliwości? Szok właśnie że znaleźli 5 zmian ale zostawili to po prostu. Też mialam taki swój pierwszy rzut już prawie 4.5 roku temu. Trzymało mnie trochę. A jaki rzut przytrafił Ci się rok temu ? Ja np teraz jestem chora, nie spałam całą noc i też tu mam ciepło tam coś zamrowi, widzę że stres robi swoje i kondycja podupada a SM się odzywa.
Przez ten czas nic mi się nie działo, dlatego nie szukałam. W listopadzie 2022 ubiegłego roku wystąpiły u mnie w okolicy nóg mrowienia i dlatego byłam w szpitalu. W styczniu 2023 diagnoza a w marcu już program lekowy. Od tego czasu mam równe objawy to mrowienia, to mega zmęczenie, uczucie gorąca albo wiruje mi świat. Pani doktor mówi że to są objawy wszystko. Dwa tygodnie temu miałam mri kontrolne i zobaczymy co tam będzie. W marcu mam kontrole u lekarza.
Lusia98 trzymam kciuki, życzę dużo siły i przespania nocy  Serce
Przez ten okres był spokój nic mi się nie działo, dlatego nie szukałam na siłę. Myślałam że wszystko jest ok
W listopadzie 2022 roku wystąpiły u mnie mrowienie nóg i trafiłam do szpitala , w styczniu 2023 już diagnoza a w marcu leki. Obecnie jestem na tec, objawy mam różne raz jakieś mrowienia, czasami mi zawiruje świat,  jestem zmęczona no i uczucie gorąca co pisałam na początku ( już mi one minęły). Tydzień temu miałam kontrolne mri i zobaczymy co tam znajdą. 
Trzymam kciuki abyś szybko wyzdrowiała i przespala noc [Obrazek: heart.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości