Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film do posta
Prosze o instrukcje jak dodac film do posta
Odpowiedz
Misio mogłeś umieściłeś ten post w tym wątku w którym chciałeś dodać ten filmik. Yasmina ostatnio dawała instrukcje w sprawie dodawania zdjęć.

W wątku Mój dzisiejszy nastój, przejrzyj sobie parę dni wstecz i znajdziesz na pewno.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Sprawdzian wcześniejsze wątki dotarłam do sierpnia tamtego roku i nie ma. Może przeoczyłam, może jest w innym wątku. Yasmina na pewno pomoze
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(09-05-2024, 13:34)misioariel81 napisał(a): Prosze o instrukcje jak dodac film do posta
Misio, jaki film? z Youtube? 
Odpowiedz
(09-05-2024, 20:59)yasmina napisał(a):
(09-05-2024, 13:34)misioariel81 napisał(a): Prosze o instrukcje jak dodac film do posta
Misio, jaki film? z Youtube? 

Nie z mojego telefonu
Odpowiedz
Misio, jestem na etapie sprawdzania czy na nasze forum w ogóle można wrzucać filmiki, jeżeli tak to jakiego formatu i czy trzeba je przekonwertować może. Cierpliwości please Uśmiech
Odpowiedz
Niestety, ale wygląda na to, że na to forum nie ma możliwości dodawania filmów z telefonu, jedynie z youtube.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości