Wczoraj, 09:54
Miłego weekendu.
Mój dzisiejszy nastroj
|
Wczoraj, 09:54
Miłego weekendu.
Wczoraj, 13:28
Nie ma co za dużo rozmyślać. Ja już nauczyłam się żyć dniem dzisiejszym. Wszystkim polecam
![]() Także życzę wszystkim miłego weekendu! W końcu się wyspie ![]() ![]()
Wczoraj, 22:09
(02-02-2023, 21:28)Tosiia napisał(a): Yasmina ależ przygodę mieli! yeah!Przygoda to by była, jakby mój Pan Mąż wygrał w kasynie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Biedronce nie robię zakupów, tylko w Dino albo w Stokrotce, trzeba wspierać polskich wytwórców. Ponad to oglądam programy Bosackiej, w których pokazuje jak nas oszukują w sklepach i jakie produkty są najlepsze. Wzięłam okulary i zanim coś kupiłam przeczytałam skład - wszystko co się zaczyna od wody należy od razu odłożyć. Czytajcie składniki! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tosia, tak mi się teraz przypomniało, że rozmawiałyśmy o frytkownicy - mam Philipsa i już teraz robię na nim niemal wszystko, pasztet upiekłam, calzone. Dokupiłam sobie na Amazonie pojemnik na gulasz, tackę na pizzę, szpikulce na szaszłyki, stojak na tosty, rękawice - cały taki zestaw. Ale oczywiście okazało się, że są trochę małe, choć było napisane, że do wszystkich frajerek. Przymierzam się do zrobienia faworków. ------------- Stres...hmm...9 kobiet w kuchni ![]() Wczoraj musieliśmy naprawić zmywarkę, bo utknął w niej kapsel ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- Ale mam dziś fazę na pisanie... ![]() Miłego weekendu ![]()
1 godzinę temu
Moje dziecko wzięło się za pieczenie naleśników. Powiem, ze bardzo dobrze jej to wychodzi. Robi to pierwszy raz. Jestem z młodej dumna
![]()
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|