![]() |
|
wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Pozostałe (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-8.html) +--- Dział: Porozmawiajmy - nie tylko o SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-54.html) +--- Wątek: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje (/thread-9069.html) |
wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - basiapolk@wp.pl - 06-06-2023 Cześć ![]() Może macie jakąś siłę ,wiedzę,chęci żeby założyć jakieś inne nowe forum gdzie będzie ład. Tutaj na ciągłe przebijanie się przez pimirę ,dalpochę czy jak im tam brak już sił a nic się w tej kwesti nie zmienia. Może koś?
RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - basiapolk@wp.pl - 06-06-2023 (06-06-2023, 10:45)e-smka napisał(a): Tu o tym pisaliśmy: Tak jak gdzieś dotarłam to przeczytałam ale z tego co rozumiem chodzi o zmianę medoratora.Jestem za na 1000%. Tylko z tego co rozumiem obecni medoratorzy swoich stołków nie chcą oddać. Czyli wracamy do punktu wyjścia. Mi chodziło o utworzenie innego nowego forum .Może to byłoby jakieś wyjście.Skoro nic nie przynosi efektów a wypowiedzi moderatorów wręcz odpychają od tego forum.Ja niestety nie znam się na tym zakładaniu forum i zdrowie nie pozwala. Pewnie są osoby które są ogarnięte w tym temacie i by podołały wnioskuję z tego co piszecie,że takie osoby tutaj są.Tylko czy chcą? Obecni moderatorzy powinni zostać sami na tym forum.Może to by dało do myślenia. Bo już nie wiem co o tym myśleć. Mam problemy ze wzrokiem z pisaniem a przedzierać się przez tyle stron w poszukiwaniu czy ktoś coś napisał z naszej paczki to nie na moje siły już. (06-06-2023, 10:45)e-smka napisał(a): Tu o tym pisaliśmy: Po wypowiedziach medoratorów odczuwam ,że nie jesteśmy tutaj mile widziani ale to tylko moje zdanie. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - yasmina - 06-06-2023 Napisałam już kilka wiadomości do modów, zaproponowałam, że się tym zajmę, Fruu także, napisałam do admina - zero odpowiedzi. Też myślałam, żeby założyć nowe forum, ale musiałabym zasięgnąć gdzieś info, bo nie znam się nad tym. A co do moderatorów...pewnie nawet nie zauważą, ze nas nie ma. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - fruu - 06-06-2023 Moderatorzy z jakiegoś powodu na razie nie chcą tym się zająć. Ot, brak czasu, chęci czy pomysłu. Chyba dla zdrowia powinnaś zrobić sobie przerwę w lekturze tego forum i tyle. Za jakiś czas wróci tu normalność. Jest nawet szansa, że przynajmniej stali bywalcy również wrócą. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - basiapolk@wp.pl - 06-06-2023 (06-06-2023, 11:43)fruu napisał(a): Moderatorzy z jakiegoś powodu na razie nie chcą tym się zająć. Ot, brak czasu, chęci czy pomysłu. Chyba dla zdrowia powinnaś zrobić sobie przerwę w lekturze tego forum i tyle. Za jakiś czas wróci tu normalność. Jest nawet szansa, że przynajmniej stali bywalcy również wrócą. tak jak czytałam proponujecie na moderatorów fruu i jasminkę.Jestem za.Tylko nie wiem czy Was tam dopuszczą. To ,że medoratorzy mają inne sprawy swoje życie są chorzy rozumiem i czytałam ich usprawiedliwienia i prośby o cierpliwość i czekałam nic nie pisałam ale ile można . Ja wiem ,że nie podołam to się nie pcham na siłę na takie funkcje.Wstyd by mi było obejmować funkcję na siłę której nie mogę podołać . Oddałabym pałeczkę komuś innemu i jeszcze bym podziękowała. (06-06-2023, 11:41)yasmina napisał(a): Napisałam już kilka wiadomości do modów, zaproponowałam, że się tym zajmę, Fruu także, napisałam do admina - zero odpowiedzi. Też myślałam, żeby założyć nowe forum, ale musiałabym zasięgnąć gdzieś info, bo nie znam się nad tym. A co do moderatorów...pewnie nawet nie zauważą, ze nas nie ma. Masz rację bo tutaj nie ma znaczenia czy pisze fruu czy dalpocha
RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Bubka - 06-06-2023 Ciężka sprawa z tym naszym forum, ale z drugiej strony tutaj jest tak dużo różnych informacji, że szkoda byłoby mi opuścić forum. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się za to weźmie. Też dostałam propozycje, ale odmówiła. Jestem zielona w takich sprawach i nie będę się na siłę pchała, ale za to poleciłam Yasmine :* RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - yasmina - 06-06-2023 Dziękuję Bubka. Przed chwilą napisałam znowu, może trochę mniej elegancko. Najbardziej rozśmieszyło mnie, że szukają odpowiedzialnych ludzi... RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - basiapolk@wp.pl - 06-06-2023 (06-06-2023, 13:33)yasmina napisał(a): Dziękuję Bubka. Przed chwilą napisałam znowu, może trochę mniej elegancko. Najbardziej rozśmieszyło mnie, że szukają odpowiedzialnych ludzi... Ja gdzieś czytałam wyjaśnienia medoratorów,że są tutaj charytatywnie.No miło z ich strony ale takie obowiązki wykonuje się z serca czy z ktoś przymusza do tego,może za karę ?bo nie rozumiem. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - Akinom - 06-06-2023 (06-06-2023, 13:33)yasmina napisał(a): Dziękuję Bubka. Przed chwilą napisałam znowu, może trochę mniej elegancko. Najbardziej rozśmieszyło mnie, że szukają odpowiedzialnych ludzi... Yasmina, na pierwszy rzut oka wygladasz na odpowiedzialną. RE: wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje - fruu - 06-06-2023 (06-06-2023, 14:39)Akinom napisał(a):(06-06-2023, 13:33)yasmina napisał(a): Dziękuję Bubka. Przed chwilą napisałam znowu, może trochę mniej elegancko. Najbardziej rozśmieszyło mnie, że szukają odpowiedzialnych ludzi... Na drugi rzut chyba również :-D |