![]() |
|
No i zaczęło się... - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Objawy - SM (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-19.html) +--- Dział: SM i narządy ruchu (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-22.html) +--- Wątek: No i zaczęło się... (/thread-1173.html) Strony:
1
2
|
No i zaczęło się... - Akinom - 09-04-2018 Jest już strasznie gorąco. Ledwie czlapie. Chodzeniem tego nazwać nie można. Rano było jeszcze ok. Teraz poszłam po córkę do szkoły i dobrze, że wzięłam swoje kije. Ledwie wróciłam do domu. A to raptem jakieś 350 m w obie strony. Nie cierpię wysokich temperatur, wrrrrr RE: No i zaczęło się... - hela - 09-04-2018 Nikt z nas chyba nie lubi, ja jeszcze nie odczuwam za specjalnie, ale cały dzień jestem w pracy to nie za bardzo wychodzę, a budynek się nie zdążył nagrzać RE: No i zaczęło się... - Anka - 09-04-2018 Ja też nie odczuwam wpływu temp dzisiejszej . Ja się wręcz czuje się dobrze.Moze to tez zasluga wiatru i nie czuje az tak upalu. Brakowalo mi ciepla. Upalow nie lubie. Nie wygrzewam sie na sloncu. Troche sie boje jak to bedzie w wakacje. RE: No i zaczęło się... - Akinom - 09-04-2018 Wakacje to najlepsze są w wodzie i w cieniu. Chociaż jak chwilę popływam, to nie mam siły dojść do brzegu i mąż mnie musi hodować. Holowac do brzegu. Wygląda to komicznie hahaha. RE: No i zaczęło się... - igreeeczka@wp.pl - 09-04-2018 To będzie moje pierwsze lato po diagnozie ale mam nadzieję że nie będzie aż tak źle i uda mi się dosyć normalnie funkcjonować. RE: No i zaczęło się... - Anka - 09-04-2018 (09-04-2018, 16:56)igreeeczka@wp.pl napisał(a): To będzie moje pierwsze lato po diagnozie ale mam nadzieję że nie będzie aż tak źle i uda mi się dosyć normalnie funkcjonować. U mnie to samo. Ja po urlopie w zeszlym roku trafilam na neurologie w celu potwierdzenia diagnozy. Wiec tez nie wiem czego sie w te lato moge spodziewac RE: No i zaczęło się... - Akinom - 09-04-2018 Dziewczyny spokojnie. Na początku nic się nie dzieje. Chodzi się normalnie i funkcjonuje normalnie bez względu na temperaturę. U mnie to przyszło tak mniej więcej po 16 latach choroby i to też nie tak od razu. To działo się powoli. Z lata na lato było gorzej i w końcu w zeszłym roku nie byłam w stanie normalnie funkcjonować. I tak mi zostało, niestety. Nie jestem w stanie najpierw dojechać, potem dojść do pracy. Nic na to nie poradzę. Trzeba się było z tym pogodzić i tyle. Nie mam na to wpływu RE: No i zaczęło się... - Bubka - 09-04-2018 Dla mnie taka temp jak dzisiaj jest ok. Nawet 11 km na rowerze przejechalam. Gorzej bedzie z upalami. W tamte wakacje odczuwalam wysoką temperaturę. RE: No i zaczęło się... - Akinom - 09-04-2018 O rowerze to już zapomniałam. Nie ta równowaga. A takie piękne ścieżki rowerowe u nas porobili :-) RE: No i zaczęło się... - igreeeczka@wp.pl - 09-04-2018 (09-04-2018, 18:49)Akinom napisał(a): Dziewczyny spokojnie. Na początku nic się nie dzieje. Chodzi się normalnie i funkcjonuje normalnie bez względu na temperaturę. U mnie to przyszło tak mniej więcej po 16 latach choroby i to też nie tak od razu. To działo się powoli. Z lata na lato było gorzej i w końcu w zeszłym roku nie byłam w stanie normalnie funkcjonować. I tak mi zostało, niestety. Nie jestem w stanie najpierw dojechać, potem dojść do pracy. Nic na to nie poradzę. Trzeba się było z tym pogodzić i tyle. Nie mam na to wpływu Ufff uspokoiłaś mnie myślałam że już mnie to dopadnie... ja się dopiero "poznaje" z tą chorobą
|