![]() |
|
Prośba o pomoc - Wersja do druku +- Forum Chorych na stwardnienie rozsiane (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum) +-- Dział: Ogólne (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-1.html) +--- Dział: Przedstaw się (https://www.stwardnienierozsiane.info/forum/forum-4.html) +--- Wątek: Prośba o pomoc (/thread-2877.html) Strony:
1
2
|
Prośba o pomoc - asowa1 - 10-04-2021 Szanowni Państwo! Jestem pielęgniarką i studentką II roku studiów magisterskich na kierunku pielęgniarstwo. Osobiście nie choruję na stwardnienie rozsiane ale choroba ta występuje w mojej najbliższej rodzinie, dlatego postanowiłam napisać pracę dyplomową związaną z jakością życia w SM. Z powodu obecnej sytuacji epidemiologicznej mam ogromny problem z gromadzeniem danych potrzebnych do stworzenia pracy - zbieranie danych w formie ankiet papierowych na oddziałach szpitalnych jest wręcz niemożliwe ze względów bezpieczeństwa. Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o pomoc i wypełnienie poniższej ankiety. Z góry dziękuję za poświęcony czas ![]() Ocena jakości życia pacjentów leczonych z powodu SM (google.com) RE: Prośba o pomoc - JMonika79 - 10-04-2021 Poszło, powodzenia
RE: Prośba o pomoc - asowa1 - 10-04-2021 (10-04-2021, 15:22)JMonika79 napisał(a): Poszło, powodzeniaDziękuję bardzo
RE: Prośba o pomoc - JustynaS - 10-04-2021 Zrobione, powodzenia! RE: Prośba o pomoc - asowa1 - 10-04-2021 (10-04-2021, 18:08)JustynaS napisał(a): Zrobione, powodzenia!Dziękuję bardzo
RE: Prośba o pomoc - yasmina - 10-04-2021 Poszło
RE: Prośba o pomoc - klaudia26 - 11-04-2021 Wypełnione ![]() Przy wieku w jakim postawiono diagnozę jest mała przerwa. Jest odpowiedź poniżej 18 a później powyżej 21
RE: Prośba o pomoc - fruu - 12-04-2021 Poszło, chociaż wypełniając tą ankietę rok temu udzieliłbym pewnie w niektórych pytaniach innej odpowiedzi. Teraz siedzę na zdalnym od dłuższego czasu, więc wykonywanie pracy jest dla mnie mniej uciążliwe fizycznie, jednak gdybym musiał dojeżdżać to mogłoby być gorzej, bo zamiast dyżurującego kolegi ja musiałbym pewne rzeczy robić. Poza tym nie wiem jaki udział w badaniu ma stan cywilny, ale kawaler to nie rozwodnik choć obaj są stanu wolnego :-) RE: Prośba o pomoc - Akinom - 12-04-2021 Poszło RE: Prośba o pomoc - asowa1 - 12-04-2021 (10-04-2021, 19:24)yasmina napisał(a): PoszłoBardzo dziękuję ![]() (11-04-2021, 09:34)klaudia26 napisał(a): WypełnioneDziękuję za odpowiedź i za spostrzegawczość nie rzuciło mi się w oczy a rzeczywiście jest błąd Chyba już nie będę mogła z tym nic zrobić niestety ![]() (12-04-2021, 14:02)Akinom napisał(a): PoszłoBardzo dziękuję ![]() (12-04-2021, 09:35)fruu napisał(a): Poszło, chociaż wypełniając tą ankietę rok temu udzieliłbym pewnie w niektórych pytaniach innej odpowiedzi. Teraz siedzę na zdalnym od dłuższego czasu, więc wykonywanie pracy jest dla mnie mniej uciążliwe fizycznie, jednak gdybym musiał dojeżdżać to mogłoby być gorzej, bo zamiast dyżurującego kolegi ja musiałbym pewne rzeczy robić.Dziękuję bardzo za odpowiedź Zdalna praca czy nauka z czasem niestety może stać się uciążliwa.. chociaż i są tacy, którym to rozwiązanie jak najbardziej odpowiada ![]() Co do pytania o stan cywilny to było ono niejako narzucone przez promotora, również w kwestii odpowiedzi. Osobiście dodałabym więcej możliwości
|