Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koronawirus - komunikat Ministra Zdrowia dot. programów lekowych
(15-03-2020, 13:25)Anka napisał(a): Jakos trzeba spedzic czas z dzieckiem na dworze
Mam dwa balkony. Mozna postac i popatrzec raz ba jednym raz na drugim na w zasadzie nic ciekawego
Na podworko tez mozna wyjsc ale zabawy tam na chwile
Gory Swietokrzyskie maja dwoje zakamarki gdzie mozna pojechac i pospacerowac w trojke bez widowni

Nie bede z nim latac po miescie ale trzeba cos wymyslec
Ania , Uśmiech ja tez wczesniej mieszkalam blisko Gor Swietokrzyskich ,
piekne sa chociaz niskie .
Odpowiedz
Witam czy jest ktoś kto jest w programie w Bytomiu górniczym?
Odpowiedz
Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje?
Odpowiedz
(19-03-2020, 15:46)agica napisał(a): Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje?

Ja byłam po leki zaraz przed tą kwarantanną narodową, lekarka kazała na siebie uważać itd

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(19-03-2020, 20:02)hela napisał(a):
(19-03-2020, 15:46)agica napisał(a): Hej, czy ktoś z Was rozważa l4. Albo lekarz tak sugeruje?

Ja byłam po leki zaraz przed tą kwarantanną narodową, lekarka kazała na siebie uważać itd

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Oki, fajnie, właściwie osobiście uważam, żeby wszyscy na siebie uważali. Też pewnie każdy z nas ma inną pracę itd
Odpowiedz
 Hej, hej, ja jestem na opiece nad dzieckiem. A tak na marginesie, jest tu ktoś kto odbiera leki na Banacha w W-wie?Mam odbiór w przyszłym tygodniu, pewnie jutro uda mi się dodzwonić, to zobaczę...
Odpowiedz
(24-03-2020, 00:16)dor19 napisał(a):
 Hej, hej, ja jestem na opiece nad dzieckiem. A tak na marginesie, jest tu ktoś kto odbiera leki na Banacha w W-wie?Mam odbiór w przyszłym tygodniu, pewnie jutro uda mi się dodzwonić, to zobaczę...
Nie wiem czy ja dobrze to rozumiem ale wg mnie to ktoś ze szpitala powinien dostarczyć leki do pacjenta do domu w tym czasie a pacjent nie powinien się niczym martwić.Ciekawe czy ktoś z tego korzysta.
Odpowiedz
(24-03-2020, 10:47)basiapolk@wp.pl napisał(a):
(24-03-2020, 00:16)dor19 napisał(a):
Nie wiem czy ja dobrze to rozumiem ale wg mnie to ktoś ze szpitala powinien dostarczyć leki do pacjenta do domu w tym czasie a pacjent nie powinien się niczym martwić.Ciekawe czy ktoś z tego korzysta.
No nie. Jest taka mozliwosc ale w wyjatkowych sytuacjach
moj szpital zrobili zakaznym i mam jechac do szpitala w innym miescie 
nie wolno mi do niego wchodzic mam dzwonic do pielegniarki i czekac az do mnie wyjdzie
Odpowiedz
Generalnie w szpitalu na Banacha jest nieciekawie, w pododdziale SM nie ma żadnych lekarzy i odwołują wizyty. Nie wiedzą też kiedy sytuacja wróci do normy. Kwarantanna bo jest przypadek koronawirusa u pracownika szpitala. Mi odwołali badania kontrolne, zrobiłem je we własnym zakresie ale jakby było w nich coś niepokojącego to i tak nie ma lekarza ¯\_(ツ)_/¯
Odpowiedz
(24-03-2020, 13:27)kamil napisał(a): Generalnie w szpitalu na Banacha jest nieciekawie, w pododdziale SM nie ma żadnych lekarzy i odwołują wizyty. Nie wiedzą też kiedy sytuacja wróci do normy. Kwarantanna bo jest przypadek koronawirusa u pracownika szpitala. Mi odwołali badania kontrolne, zrobiłem je we własnym zakresie ale jakby było w nich coś niepokojącego to i tak nie ma lekarza ¯\_(ツ)_/¯
A leki wydali?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości