15-01-2022, 19:35
poznalam niezwyklego lekarza, ktory umie wyleczyc wiele chorob, w tym najciezszych. jesli chccie kontakt do niego, piszcie nagielka@protonmail.com
|
efektywny lekarz
|
|
15-01-2022, 19:35
poznalam niezwyklego lekarza, ktory umie wyleczyc wiele chorob, w tym najciezszych. jesli chccie kontakt do niego, piszcie nagielka@protonmail.com
15-01-2022, 22:39
16-01-2022, 01:34
W Świebodzicach taki jest. "Leczy"wszystko. SM też. I ludzie serio w to wierzą i nawet z za granicy przyjeżdżają. A że jeszcze nikogo nie wyleczył...
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
16-01-2022, 09:06
(16-01-2022, 01:34)Akinom napisał(a): W Świebodzicach taki jest. "Leczy"wszystko. SM też. I ludzie serio w to wierzą i nawet z za granicy przyjeżdżają. A że jeszcze nikogo nie wyleczył... ten wyleczyl juz mnostwo ludzi. z nowotworow, guzow wszelkiego rodzaju, cukrzycy, chorob serca, pluc, nerek, ukladu nerwowego, watroby. jest na tyle swiadectw, ze nie policzysz do konca zycia. to, ze jeden nie umie, nie oznacza, ze kazdy taki jest. nie znasz czlowieka i obciazasz go tym co robi ktos inny. jak to o tobie swiadczy...
Osoba o adresie mailowym nagielka@protonmail.com zamieszcza wpisy na różnych forach i zawsze brzmią one tak samo. Info o "cudotwórcy" znalazłam między innymi na portalu SFD (suplementy treningowe), Kafeteria (dział forum o nowotworach), FAQrak, forum Kardiolo, forum o chorej wątrobie ... Tam jeszcze dopisuje z żalem, że ten "cudotwórca" nie jest niestety tani ...
Trzeba nie mieć sumienia żeby dawać chorym, zdesperowanym ludziom złudną nadzieję na wyleczenie ![]() A wyłudzanie adresów mailowych? Zapewne w celach zarobkowych albo po to żeby odesłać jakiegoś wirusa ...
~ Warto czasem złapać bliznę od życia, by unieść ręce wraz z ostatnim gwizdkiem.
16-01-2022, 11:57
Aleksandr też tani nie jest. W 2017 mógł mnie wyleczyć za 12 500. Niestety, ja jestem bardzo sceptycznie do takich cudów nastawiona i nie wierzę w cuda.
Szkoda, że wciskanie ludziom takich bzdur nie jest karalne.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
16-01-2022, 12:57
Ja już wczoraj zgłosiłem temat w obu działach jako spam. Mam nadzieję, że moderacja szybko je usunie.
16-01-2022, 13:45
(15-01-2022, 19:35)katiti napisał(a): poznalam niezwyklego lekarza, ktory umie wyleczyc wiele chorob, w tym najciezszych. jesli chccie kontakt do niego, piszcie nagielka@protonmail.com (16-01-2022, 09:06)katiti napisał(a):My walczymy chociaż o spowolnienie choroby, nawet nie o zatrzymanie.(16-01-2022, 01:34)Akinom napisał(a): W Świebodzicach taki jest. "Leczy"wszystko. SM też. I ludzie serio w to wierzą i nawet z za granicy przyjeżdżają. A że jeszcze nikogo nie wyleczył... Czy Ty katiti masz na to jakieś dowody? Może dokumentację medyczną? Nie? A tu takie bajki o wyleczeniu... No ja to jestem realistka aż do bólu. Najgorsze to, że ktoś może naprawdę w to uwierzy.
16-01-2022, 13:59
Nie karmić trolla!
16-01-2022, 21:10
tak to jest, chciec pomoc zawistnym, jadem plynacym osobnikom. zawsze beda szukac jak cie zagryzc zamiast podziekowac.
zawsze pytam skad masz info. tym z forum sm nie uronie ani slowa o tym czlowieku. zgnijcie w chorobie. tylko to sie wam nalezy. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|