Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stopień niepełnosprawności - formalności
(07-06-2018, 07:43)Bubka napisał(a): Właśnie czekam na poczekali ws orzeczenia o niepełnosprawność.  4 miesiace czekalam, ale troche z mojej winy. Wezwanie miałam po 2 miesiącach.,ale musiałam przełożyć termin więc czekałam kolejne 2 miesiące.  Stresuje sie bardzo mocno. To juz chyba moja taka natura, że stres jest zawsze ze mna. Trzymajcie kciuki.

Coś już wiesz?
Odpowiedz
Panie były bardzo miłe. Niepotrzebnie się tak stresowalam. Za ok 10 dni mam dzwonić i sie dowiem.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ja też czekam na drugą część komisji.
Tak w sumie to ważne to co na papierze a nie co dolega człowiekowi. Nie było rzutów więc jest dobrze.
Odpowiedz
No i dostałam decyzje. Przyznali mi stopień lekki. Do 2021r
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka co kraj to obyczaj. Ja mam umiarkowany do 2020
Odpowiedz
Ja mam lekki na stałe, ogarneli że nie wyzdrowiejęOczko
Odpowiedz
U nas z zasady nie dają na stałe a ja jak okazało się że jakiś czas oba moje orzeczenia były ważne.
Hela ale zawsze możesz wnioskować o zmianę orzeczenia.
Odpowiedz
Taki mam zamiar, za jakiś czas, wcześniej jak się odwołałam, to odrzucili odwołanie, poczekam jak zmienią u nas lekarza orzecznika, pani która jest teraz zbadała mnie w minutęOczko
Odpowiedz
Wow na stałe to nowość.
Odpowiedz
Chyba doszli do wniosku że jednak sm się nie na wyleczyćOczko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości