23-08-2022, 12:59
Ja używam depilatora (teraz mam przerwę ciążową), ale używam go już ładnych parę lat. Nic się nie zaostrzyło. Stosuję przy tym Copaxone. Nic złego się nie dzieje.
|
Depilacja laserowa
|
|
23-08-2022, 12:59
Ja używam depilatora (teraz mam przerwę ciążową), ale używam go już ładnych parę lat. Nic się nie zaostrzyło. Stosuję przy tym Copaxone. Nic złego się nie dzieje.
14-09-2022, 09:17
O super że pojawił sie ten temat. Ja mam dodatkowo pcos i owłosienie doprowadza mnie już do szału. Planuje zacząć serię laserem w gabinecie (jeszcze tylko nie wiem które partie ciała) a resztę domowym IPL.
05-10-2022, 13:49
Czy ktoś zamykał popękane naczynka laserem podczas kuracji Tecfidera? Zastanawiam się czy są jakieś przeciwskazania...
21-10-2024, 16:29
Po prostu zapytaj specjalistę /usunięte/ konsultacje zazwyczaj są darmowe.
21-10-2024, 23:50
Agatka, tutaj nie zamieszczamy żadnych reklam nie związanych z tematyką forum.
Myślę, ze jest to po prostu temat do konsultacji z lekarzem. Polecam wybierać gabinety, w których mamy możłiwość porozmawiania ze specjalistą.
Poza tym weźcie tutaj pod uwagę, że każda z nas jest inna oraz depilacja laserowa działa inaczej na wybrane rodzaje włosów Najlepiej działa na ciemne oraz mocne włosy. W przypadku jaśniejszych efekty są mniejsze. Największy jest problem z tego co wiem z włosami rudymi.W Warszawie polecam zapisać się na konsultację w Estebelle https://estebelle.com.pl/zabiegi/depilacja-laserowa/
14-01-2025, 12:36
Przy SM warto skonsultować się z lekarzem przed użyciem IPL, ponieważ mogą występować przeciwwskazania związane ze stanem skóry lub potencjalnym wpływem na układ nerwowy. Twój lekarz lub dermatolog najlepiej doradzi, czy Philips Lumea będzie dla Ciebie bezpiecznym rozwiązaniem
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|