Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyniki MR
Witam ,właśnie dostałam opis Rezonansu magnetycznego . Proszę o odpowiedź.

ognisko hiperintensywne sekwencji flair sag/core  wlk 2mm widoczne w płacie czołowym prawym 
Możliwa zmiana naczyniopochodna , torbiel szyszynki 6mm
Odpowiedz
(07-11-2022, 15:16)e-smka napisał(a): Zgłoś się do neurologa, to nie forum lekarzy...

Na wizytę u neurologa muszę czekać.. 
A z dnia na dzień czuje się coraz gorzej..
Odpowiedz
(07-11-2022, 16:00)e-smka napisał(a): Kiedy masz te wizytę? Na NFZ czy prywatnie?

Na NFZ, 30 września.
Na prywatna muszę dłużej czekać, nie ma wolnych terminów. A na NFZ mam umowiona od 3 miesięcy.
Odpowiedz
Prawie za rok? I aż się wierzyć nie chce, że prywatnie jeszcze dłużej... Nie wiem co powiedzieć.
Odpowiedz
(07-11-2022, 21:51)Mysza111 napisał(a): Prawie za rok? I aż się wierzyć nie chce, że prywatnie jeszcze dłużej... Nie wiem co powiedzieć.

Teraz 30 września, w tym roku . A do neurologa  do którego chodziłam prywatnie  na ten miesiąc nie ma wolnych terminów.
Odpowiedz
Werka ale mamy listopad, a wrzesień był 2 miesiące temu.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(07-11-2022, 23:12)Bubka napisał(a): Werka ale mamy listopad, a wrzesień był 2 miesiące temu.

Tak ,przepraszam.. Wizytę mam 30 listopada.. 
Ja już nawet nie kojarzę, ani miesięcy, ani żadnych dat.. Sorka .
Odpowiedz
Teraz pasuje Uśmiech to w sumie za niedługo. Postaraj się wrzucić na luz. Twój stres już niczego niw zmieni a szkoda zdrowia. Taka zmiana może być całkiem od czegoś innego niż sm, a szyszynke ma każdy, tylko różnej wielkości.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(08-11-2022, 07:07)Bubka napisał(a): Teraz pasuje Uśmiech to w sumie za niedługo. Postaraj się wrzucić na luz. Twój stres już niczego niw zmieni a szkoda zdrowia. Taka zmiana może być całkiem od czegoś innego niż sm, a szyszynke ma każdy, tylko różnej wielkości.

Tak ,ja się staram nie martwić, ale z dnia na dzień czyje się fizycznie gorzej.. Od 20 dni nie przestała mnie boleć glowa, a trzeba funkcjonować i w pracy i w domu .

(08-11-2022, 07:07)Bubka napisał(a): Teraz pasuje Uśmiech to w sumie za niedługo. Postaraj się wrzucić na luz. Twój stres już niczego niw zmieni a szkoda zdrowia. Taka zmiana może być całkiem od czegoś innego niż sm, a szyszynke ma każdy, tylko różnej wielkości.

Nie wspomnę o nudnościach,  chodzie ,jakbym była pijana ,ciągle te zawroty ,a ostatnio miałam mgle na oku i te oko mnie bolało..
Odpowiedz
(08-11-2022, 07:15)Werka1 napisał(a): ,a ostatnio miałam mgle na oku i te oko mnie bolało..

Werka a jak teraz z okiem? Przeszło?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości