Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kesimpta (ofatumumab)
(03-04-2023, 11:37)Orchidea ponownie napisał(a): Czy te Wasze saszetki do wyplukiwania też Wam tak osiadały na gardle?Nie idzie tego rozpuścić.

Niestety, te 10 dni ciągnęło się w nieskończoność. Ale po szybkim wypiciu napij się wody mineralnej to piasek szybko z ust zniknie:-)
Odpowiedz
(03-04-2023, 19:24)Eka_ napisał(a):
(03-04-2023, 11:37)Orchidea ponownie napisał(a): Czy te Wasze saszetki do wyplukiwania też Wam tak osiadały na gardle?Nie idzie tego rozpuścić.

Niestety, te 10 dni ciągnęło się w nieskończoność. Ale po szybkim wypiciu napij się wody mineralnej to piasek szybko z ust zniknie:-)
Z ust znika ale z przewodu pokarmowego nie hiii
Dziękuję za radę. 
Trzeba przetrwać
Odpowiedz
Od grudnia 2022 jestem na kesimpcie. We wtorek po świętach mam wizytę u neuro i robiłam badania krwi i moczu. Wszystkie badania w normie, nic nie jest pod ani nad kreską:-) po prostu rewelacja:-) nadmieniam że nic ekstra nie jadłam ani nie piłam żeby mieć lepsze wyniki
Odpowiedz
Jutro mam wizytę kontrolną i odbiór kolejnych zastrzyków.

Ps. Z moich obserwacji po trzech dawkach - naprawdę o wiele mniejsze zmęczenie
Odpowiedz
(05-04-2023, 19:27)nadziejka napisał(a): Jutro mam wizytę kontrolną i odbiór kolejnych zastrzyków.

Super,bardzo się cieszę. 
Ja po odstawieniu aubagio nie śpię w dzień. Mega poprawa i co ważne dzięki tym saszetkom na wyplukiwanie nie mam biegunek.
13 mam dostać pierwszy zastrzyk.
Odpowiedz
(06-04-2023, 20:12)Orchidea ponownie napisał(a):
(05-04-2023, 19:27)nadziejka napisał(a): Jutro mam wizytę kontrolną i odbiór kolejnych zastrzyków.

Super,bardzo się cieszę. 
Ja po odstawieniu aubagio nie śpię w dzień. Mega poprawa i co ważne dzięki tym saszetkom na wyplukiwanie nie mam biegunek.
13 mam dostać pierwszy zastrzyk.
No i super ❤️ to dawaj znać, jak u Ciebie będzie
Odpowiedz
Ale dobre wieści, bardzo się ciesze ze tak dobrze Wam idzie. Ja odliczam do pierwszej dawki jeszcze 3tyg Uśmiech
Jestem ciekawa czy czujecie ból podczas podania leku? Mam bardzo niski próg bólu i wielkie siniaki zawsze po zastrzykach, ciekawe jak to będzie tutaj wyglądać.
Odpowiedz
mswinter jestem po 3 dawce. Podanie leku nie boli. Nie mam też siniaków.

Po trzeciej dawce (wczoraj) bóle mięsni i stawów bez gorączki. Normalnie funkcjonuję.
8h w pracy a po powrocie do domu przygotowania do świąt pełną parą. Piekę. Gotuję. Jest dobrze!

Życzę Wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych.
Odpowiedz
(08-04-2023, 08:29)*MM* napisał(a): mswinter jestem po 3 dawce. Podanie leku nie boli. Nie mam też siniaków.

Po trzeciej dawce (wczoraj) bóle mięsni i stawów bez gorączki. Normalnie funkcjonuję.
8h w pracy a po powrocie do domu przygotowania do świąt pełną parą. Piekę. Gotuję. Jest dobrze!

Życzę Wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych.
Rewelacja.

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy życzę.
Odpowiedz
Dziękuję i mam nadzieję że Wasze Święta były bardzo udane <3
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości