Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Usuniecie konta
W związku z brakiem odpowiedzi na kilkukrotne wysłane maila do moderatora o usuniecie mojego konta wraz ze wszystkimi moimi postami pisze w tym miejscu aby zauważono moje zgłoszenie. Niestety na forum nie ma opcji usunięcia własnego konta (albo jest ukryte i nie mogę znaleźć), a zgłoszenia mailowe są ignorowane. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby
Odpowiedz
powoli, spokojnie. Nie od razu Rzym zbudowali :-)
Odpowiedz
Matko co ci ludzie tacy nerwowi....w gorącej wodzie kąpani Duży uśmiech
Odpowiedz
W sumie szkoda, że nie ma takiej opcji w profilu.
Odpowiedz
Nie ma ani opcji, ani nie można się doprosić w żaden sposób Oczko
Odpowiedz
To w końcu kiedyś zobaczy i Ci usunie konto. Nie musisz przecież wchodzić na forum skoro tego nie chcesz.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(12-05-2023, 07:17)e-smka napisał(a): A posty można ręcznie samemu pousuwać z tego co pamiętam...

Można. Ale wiesz jak autor posta napisał dużo postów czy komentarzy to raczej mu się nie będzie chciało.
Odpowiedz
Ma az 6 posłów. Bez przesady. Jak nie chce tu być to nie musi wchodzic i zawsze może zmienić swoje dane.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(12-05-2023, 13:00)e-smka napisał(a):
(12-05-2023, 11:01)Akinom napisał(a): Ma az 6 posłów. Bez przesady. Jak nie chce tu być to nie musi wchodzic i zawsze może zmienić swoje dane.

Dokładnie  Duży uśmiech

Dlaczego oceniacie ludzi po ilości postów? Czy jakbym miał 3000 to "zasłużyłbym" na usunięcie konta wraz z wpisami? To jest obowiązek Administratora zgodnie z RODO i nie ważne czy ktoś ma do usunięcia jeden czy tysiąc postów.
Odpowiedz
Fuxik, ale jak nie chcesz korzystać z konta na forum to nie korzystaj. Może spróbuj jeszcze raz zgłosić to do administratora. Nie rozumie co ma tutaj rodo? Nawet nie wiemy jak masz na imię i raczej Twoje dane nie są upubliczniane bo chyba się tutaj zbyt dużo nie podawało przy rejestracji. Jeżeli się mylę (a może tak być, bo konto zakładałam parę lat temu) to mnie popraw.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości