Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kesimpta (ofatumumab)
(10-06-2023, 10:13)Orchidea ponownie napisał(a): Ja już po kolejnym zastrzyku.Funkcjonowalam jak bym nic nie brala.Jest ok.Nawet sinaka nie ma.

Orchidea, a jakie masz objawy takie na codzień? Bo w sumie nigdy nie pytałam
Odpowiedz
(10-06-2023, 15:56)nadziejka napisał(a):
(10-06-2023, 10:13)Orchidea ponownie napisał(a): Ja już po kolejnym zastrzyku.Funkcjonowalam jak bym nic nie brala.Jest ok.Nawet sinaka nie ma.

Orchidea, a jakie masz objawy takie na codzień? Bo w sumie nigdy nie pytałam

Drugi zastrzyk ten co raz w mc się bierze.Wiec jeszcze za wcześnie żeby coś pomoglo.Jesli chodzi o równowagę to miałam sprawdzany błędnik i po infekcji mam chory błędnik.
Na codzień najbardziej kłopoty z chodzeniem.No ale ostatnio 1.5 godz na zakupach i tylko 5min postoju.
Odpowiedz
Ja od dziś na Kesimpcie. Póki co złapałam drzemkę i boli mnie głowa. Nie mam podwyższonej temperatury. Suszy mnie trochę i boli głowa.
Odpowiedz
Ja od wczoraj na Kesimpcie. Jest to mój pierwszy lek. Minęły 24h od podania i nic nie odczułam, żadnych skutków ubocznych póki co
Odpowiedz
(13-06-2023, 16:40)Ali27 napisał(a): Ja od wczoraj na Kesimpcie. Jest to mój pierwszy lek. Minęły 24h od podania i nic nie odczułam, żadnych skutków ubocznych póki co

Super
Odpowiedz
Bravo Wy
Odpowiedz
O północy wstałam z gorączką upocona jak wściekła. Liczę że dzisiejszy dzień będzie bez jakichkolwiek objawów grupoodobnych.
Odpowiedz
Ja tez sie strasznie pocilam w nocy po 2 i 3 zastrzyku przez 2 - 3dni teraz mam tydzien luzu bez zastrzyku jednak czuc ze czegos brakuje. W poniedzialek 1 zastrzyk  miesieczny.
Odpowiedz
(14-06-2023, 09:24)Julka77 napisał(a): Ja tez sie strasznie pocilam w nocy po 2 i 3 zastrzyku przez 2 - 3dni teraz mam tydzien luzu bez zastrzyku jednak czuc ze czegos brakuje. W poniedzialek 1 zastrzyk  miesieczny.

Daj znać jak się czujesz po tej przerwie po tym miesięcznym.
Odpowiedz
Ok :-) poty w nocy nadal sa. Dluzej moge siedziec w nocy bo do 23 godz. Nie jestem taka zmeczona jak wczesniej.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości