Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Światowy Dzień SM 2024
Witajcie. Dziś mamy swoje święto. Światowy Dzień SM. Nie będę składał nikomu życzeń, bo wydaje mi się to nieco bezsensowne, ale chciałbym pozdrowić wszystkich chorych. Jesteśmy bardzo silni i tak trzymajmy. Walczymy z tą cholerną chorobą z całych sił.
Mamy SM, ale SM nie ma nas!
Odpowiedz
Ja również pozdrawiam. To przy okazji naszego święta będę dzisiaj jeździła na rowerze Oczko pozdrawiam serdecznie
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(30-05-2024, 10:22)Bubka napisał(a): Ja również pozdrawiam. To przy okazji naszego święta będę dzisiaj jeździła na rowerze Oczko pozdrawiam serdecznie

Ja też wreszcie postanowiłem się ruszyć. Najpierw chciałem sobie zrobić dzisiaj dzień leniucha, ale jednak postanowiłem spędzić go bardziej twórczo. Przy okazji chciałbym zaprosić Ciebie, jak i innych członków tego zacnego forum do odwiedzin mojego poetyckiego bloga, którego niedawno zacząłem prowadzić. Jeżeli lubicie amatorską poezję, to będzie to miejsce w sam raz. Jeżeli sami coś tworzycie, to podeślijcie linki. Bardzo chętnie poczytam. Oto adres mojego bloga:

poezjowaniemoje69.blogspot.com

Dziękuję bardzo serdecznie i pozdrawiam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości