Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :)
Cześć Wszystkim Oczko
Miałam dać znac tydzien temu jak było na wizycie ale całkiem wyleciało mi to z głowy,przepraszam za to,poprawię się Duży uśmiech
Tak więc omówilam z lekarzem rezonans- gdzie dobra wiadomość to taka,że rezonans jest taki sam jak rok temu, w rezonansie nie ma nowych zmian, żadna nie jest aktywna. Z racji tego,że moj pierwszy rzut był ponad 1,5roku temu to przedawnił się,by próbować leczenia.
Od tamtego czasu nie miałam żadnych objawów, dopiero od ponad miesiąca tak jak Wam pisałam zauwazyłam te drętwienia twarzy i ból nóg,co skkłonilo mnie do odwiedzenia neurologa. Bedąc na wizycie po omówieniu rezonansu miałam do wyboru czekać na 2 rzut-no w tym przypadku jakby mój pierwszy(bo tamten jest już nieważny) albo zrobić z tego drętwienia taki lekki rzut,wciac kroplówki i starać się o dostanie się do programu lekowego. Wybrałam tą 2 opcje z racji tego że cięzko czekać na coś co niewiadomo kiedy się wydarzy albo czy w ogóle się wydarzy. Lekarz wziął dane i zzekam na odpowiedź czy mam szansę  dostać się do programu. Rozpoczęłam od wczoraj przyjmowanie kroplówek ambulatoryjnie,gdzie zjawiam się w przychodni na 1,5-2godzinki,dziś był mój drugi dzień ,jeszcze tylko jutro i koniec.Dodam tylko,że nie miałam zleconych dodatkowych badań typu: wykluczenie boleriozy, pobrania płynu,czy też potencjałów wywołanych. Szczerze mowiąc nie wiem czemu, ale widocznie wygląda na to,że nie było to konieczne. To chyba tyle,Pozdrawiam ciepłoOczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - przez beciaa28 - 20-03-2018, 21:34
RE: jeszcze nie zdiagnozowana,Witam Wszystkich :) - przez weromich - 26-04-2018, 12:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości