22-03-2018, 23:16
Ania no kurcze współczuję, że nie mogłaś sobie wybrać leku
ale jak pisze Hela to faktycznie mamy szczęście, że żyjemy w obecnych czasach, gdzie można otrzymać leczenie. I prawda, że każdy lek odmiennie wpływa na każdego z nas, grunt, żeby dawał minimum skutków ubocznych i pomagał!!!! leczę się w Belgii, nawet nie wiem ile zwykle ludzie czekają na dostanie się do programu.
Mnie tu tylko pocieszyła jedną dziewczyna z mojej byłej już pracy mówiąc, wiesz moja mama też jest chora na SM i po 10 latach nie chodzi, ledwo słyszy, leży w pampersach itp. no życzyłam jej mamie dużo zdrowia i zszokowana owym wsparciem poszłam do domu.
ale jak pisze Hela to faktycznie mamy szczęście, że żyjemy w obecnych czasach, gdzie można otrzymać leczenie. I prawda, że każdy lek odmiennie wpływa na każdego z nas, grunt, żeby dawał minimum skutków ubocznych i pomagał!!!! leczę się w Belgii, nawet nie wiem ile zwykle ludzie czekają na dostanie się do programu.Mnie tu tylko pocieszyła jedną dziewczyna z mojej byłej już pracy mówiąc, wiesz moja mama też jest chora na SM i po 10 latach nie chodzi, ledwo słyszy, leży w pampersach itp. no życzyłam jej mamie dużo zdrowia i zszokowana owym wsparciem poszłam do domu.