23-03-2018, 21:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2018, 21:56 przez Niespokojna.)
Lekarza szpitalnego mam ok.. fakt, ze ma na wszystko czas, ale sądzę, że kompetentny. Przez ten czas miałam mnó8stwo badań przez niego zleconych (badania ok, z domu szłam na oddział na badania, w tym rezonanse) inni lekarze krzywo na to patrzyli (nie wspomnę o pielęgniarkach, które pobierały hektolitry krwi i ich tekstach, że nie zdarzyło by się by tyle badań robic). Po prostu wypis dostaje po dlugim czasie (ost po 2 mies) i sądzę, że jakby było źle to by dzwonił. Zapomniałam dodać, ze mialam badane potencjaly wzrokowe i też ok (od razu lekarz wykonujący badanie mówił, ze wyniki wygladaja na dobre). Lekarz szpitalny sądzi, ze nie jest to sm raczej i zalecił neurologa kontrolnie. I zapisałam się (on też stwierdził, ze na sm to nie wyglada). Teraz w maju rezonans. Sama już nie wiem co to jest.. i czy coś jest.
Ja mam w PMR i surowicy (pierwsza str)
(23-03-2018, 20:58)hela napisał(a): A dlaczego nie masz wypisu? Prążki w płynie rm występują przy sm, może znajdź jakiegoś bardziej zainteresowanego Tobą lekarza, bo mam wrażenie że Cię badają i nic Ci nie mówią
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja mam w PMR i surowicy (pierwsza str)