28-03-2018, 21:07
(28-03-2018, 17:46)hela napisał(a):Chyba tak zrobię. Ja jeszcze nie byłam osobiście w tym Centrum, poniewaz z moim lekarzem spotkałam się w przychodni gdzie przyjmuje a poza przychodnia pracuje właśnie w Katowicach w centrum SM. Mają moje namiary i ponoć Panie z recepcji maja się ze mną kontaktować , w sumie mijaja dopiero 2 tygodnie więc może to jeszcze za wcześnie by coś się dowiadywać..(28-03-2018, 17:04)beciaa28 napisał(a):(27-03-2018, 22:11)Hercule napisał(a): Witaj Jagoda,
Moj narzeczony zostal zdiagnozowany poltora roku temu. Do programu zakwalifikowany po pierwszym udokumentowanym rzucie. W badaniach rezonansu wyszly stare zmiany. Leczymy sie w Katowicach s centrum terapii SM. Szczerze polecamy ten osrodek. Po swietach idziemy na pierwsza roczna wizyte z porownaniem rezonasu sprzed i po roku leczenia Tecfidera.
Witaj. Jak długo Twoj narzeczony czekał na wiadomość z ośrodka? Również ja chce się tam leczyć i czekam na telefon w związku z leczeniem i dostaniem sie do programu.
Becia zadzwoń i zapytaj kiedy będzie coś wiadomo, tam są fajni ludzie, nie obrażają się
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk