Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pisanie ręczne
Witaj, powiem Ci że miałam bardzo ładny charakter pisma, zawsze prosili mnie czy to w szkole czy potem w pracy bym napisała odręcznie np. zaproszenie, uwielbiałam pisać listy i te miłosne i te do znajomych Uśmiech teraz no cóż, za każdym razem chociażby inny podpis tworzę :-D Problem początkowo był objawem 1 rzutu, potem dało to o sobie tak znać, że niestety moja pasja stała się znienawidzoną czynnością (rysowałam) ale grunt się nie poddawać, staram się ćwiczyć rękę, czy to zakładaniem biżuterii, malowaniem się, albo kogoś, bo jestem praworęczna a to właśnie prawa ręka się buntuje, coś tam szkicuję delikatnie, staram się robić małe rzeczy choć czasami klnę pod nosem Duży uśmiech  początkowo pisałam drukowanymi literami, teraz normalnie, choć często nieczytelnie i mam w domu parę zeszytów gdzie ćwiczę pisanie wszystkiego od alfabetu przez cyferki po trudne, długie zdania. i nawet pomaga ;Oczko pracy choć pracuję przy komputerze to np. wypisuje 50 pracownikom karty zegarowe, to jakieś notatki piszę, adresuje korenspodencję, więc grunt to ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć Uśmiech
Życie jest piękne. Serce  Trzeba tylko brać odpowiednie leki
taki żarcik kosmonaucik  Uśmiech

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pisanie ręczne - przez WilkMorski - 13-05-2016, 22:51
RE: Pisanie ręczne - przez Monika - 14-05-2016, 14:20
RE: Pisanie ręczne - przez WilkMorski - 12-06-2016, 13:58
RE: Pisanie ręczne - przez Joanna - 14-05-2016, 22:49
RE: Pisanie ręczne - przez miśka - 22-05-2016, 18:19
RE: Pisanie ręczne - przez Morti - 12-06-2016, 21:26
RE: Pisanie ręczne - przez redheadgirl - 13-06-2016, 18:37

Skocz do: