Piotrze, podczas pobytu przychodzi rehabilitant, ale te ćwiczenia to wiesz ... pozostawiają wiele do życzenia. Brak miejsca i warunków; ) Panie pielegniarki codziennie proponują "oklepywanie" pleców specjalnym płynem (pachnie trochę jak kamfora z mietą ) - fajne orzeźwienie
ja codziennie sama się gimnastykowalam na ile to możliwe, chodziłam po pokoju itp. Podobno w salach "przeszczepowych" są rowerki stacjonarne, wiec warto z tego korzystać. Mój termin juz minął
niestety jest spietrzenie przyjęć przypadków onkologicznych i SMki muszą się wstrzymać, także czekam na telefon.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Aha! Chyba już wcześniej o tym wspominałam, ale żeby dostać się na kwalifikację do Katowic musicie mieć skierowanie do nich od lekarza neurologa w ramach NFZ. Ja nie miałam problemu, bo mój lekarz juz jednego swojego pacjenta do nich skierował i przeszedł już przeszczep
Ale słyszałam, że nie wszyscy lekarze są przychylni tej metodzie....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
ja codziennie sama się gimnastykowalam na ile to możliwe, chodziłam po pokoju itp. Podobno w salach "przeszczepowych" są rowerki stacjonarne, wiec warto z tego korzystać. Mój termin juz minął
niestety jest spietrzenie przyjęć przypadków onkologicznych i SMki muszą się wstrzymać, także czekam na telefon. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Aha! Chyba już wcześniej o tym wspominałam, ale żeby dostać się na kwalifikację do Katowic musicie mieć skierowanie do nich od lekarza neurologa w ramach NFZ. Ja nie miałam problemu, bo mój lekarz juz jednego swojego pacjenta do nich skierował i przeszedł już przeszczep
Ale słyszałam, że nie wszyscy lekarze są przychylni tej metodzie....Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka