13-09-2018, 10:50
(13-09-2018, 10:43)baryla1969 napisał(a):(13-09-2018, 10:28)Anka napisał(a):(13-09-2018, 09:33)shazza napisał(a): Lubię dobrą książkę i horrory...
Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka
To nie jest śmieszne. Skoro uważasz ze nie zasługujemy na to żebyś nam opowiedział coś o sobie i o tym czy masz postawiona diagnozę czy nie, jakie badania miałeś robione to nie licz na to, ze będziemy podchodzić do twojej osoby z powaga czy szacunkiem. Zadajemy Ci pytania a ty nas olewasz. A teraz wręcz pokazujesz nam ze masz nas w dupie. Będziesz zadawać pytania to bede ci wkleić przepisy na ciasto marchewkowe. Albo pisać coś bez sensu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No i zgadzam się i ja całkowicie z Anką. Takie twoje podejście do nas shazzo czy jak ci tam jest wręcz żenujące. To takie delikatne określenie gdyż takich, które mi się nasuwają nie umieszczę tutaj. Nie rób chlopie/kobieto zamieszania tutaj, bo przyjdzie prosić moderatorów o usunięcie ciebie.
Moim zdaniem on / ona ma więcej niż 1 konto na forum. Po sposobie pisania i „ brzmieniu” wypowiedzi czasem mam wrażenie ze on pisze do nas z kilku kont. Nie tylko jako shazza. Może najlepiej ignorować nie odpisywać. Może shazza szuka uwagi, a my dajemy się prowokować. Poszukam tego przepisu w wolnej chwili.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk