I co? Byłeś z ta noga u lekarza? Wtedy mialeś zrobione jakieś badania? Pisałeś w wątku depresja ze 4 mce temu miałeś 1 rzut. O co Ci chodzi? Teraz piszesz że pierwszy miałeś 8 lat temu?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To idź do lekarza żeby postawił diagnozę a nie będziesz tu zmyślać i siać zamieszanie.
(13-09-2018, 14:26)shazza napisał(a):(13-09-2018, 14:20)WorkBorg napisał(a): No ale skoro igg jest podwyższone, to trzeba znaleźć dobrego internistę/diagnostę który ogarnie temat,położy cię do szpitala i zrobi wszystkie badania. a nie szukać domowych sposobów leczenia smu, którego na razie nie masz.. Nerwica może istnieć jako osobna jednostka, albo być symptomem tego, na co teraz cierpisz.Nogę odjeło mi 8 lat temu potem przera aż w tym roku ruszyło
Ppms nie odejmuje nogi. Zaczyna się od opadającej stopy najczęściej, i powoli, w ciągu miesięcy, nie można ta noga poruszać. Nogę może na pare tygodni odjąć rzut w postaci remisyjnej.
Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka
To że nie postawili mi diagnozy nie znaczy że nie mam.W rdzeniu mogą siedzieć zmiany a objawy?Brak prążków niczego nie wyklucza
Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka
To idź do lekarza żeby postawił diagnozę a nie będziesz tu zmyślać i siać zamieszanie.