Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy potraficie mi pomóc?
Jesteś pewien, że to jest "opadająca stopa"? (nie mogłeś stanąć na palcach, wlokłeś za sobą wyraźnie stopę, nie mogłeś 'wskoczyć' na stopień na schodach obiema stopami).

Problemy w sferze seksualnej podejrzewam, że to raczej stres (w SMie występują zazwyczaj dużo, dużo później).

Problemy jelitowe jakiej natury? Zaparcia? Rozwolnienia?

Od kilku miesięcy mam dokuczliwe zawroty glowy przy wstawaniu/podnoszeniu się (przez chwile ciemno przed oczami/ i duszności ,tak jak bym miał za chwile zemdleć). - to to w ogóle bardziej krążeniowe/ciśnieniowe sprawy. w SMie zawroty głowy są stałe przy utrzymywaniu pozycji pionowej.

Jeżeli FAKTYCZNIE masz opadającą stopę i nie miałeś jakiegoś niedawnego urazu (a nie po prostu osłabioną nogę, odcinek piszczelowy etc.) to zapraszam do porządnego neurologa i domagaj się rezonansu nie tylko głowy ale i szyi + odcinka piersiowego.

Skąd jesteś, użytkownicy dobrze cię pokierują do kogo iść Oczko.

Dawaj znać na bieżąco!

PS - Jeżeli zaczęło się od problemów jelitowych, to też jest dość dobra wskazówka - problemy gastroenterologiczne mogą dawać MNÓSTWO objawów neurologicznych. Więc nie nastawiaj się na razie na nic.

PS2 - co do "nie picia", nie wiesz co tracisz Oczko) Polecam dobrą szkocką.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy potraficie mi pomóc? - przez Szymonek - 13-09-2018, 20:00
RE: Czy potraficie mi pomóc? - przez WorkBorg - 13-09-2018, 20:43
Czy potraficie mi pomóc? - przez hela - 13-09-2018, 21:33
RE: Czy potraficie mi pomóc? - przez shazza - 14-09-2018, 14:42
RE: Czy potraficie mi pomóc? - przez Szymonek - 14-09-2018, 21:25
RE: Czy potraficie mi pomóc? - przez WorkBorg - 18-09-2018, 02:59
RE: Czy potraficie mi pomóc? - przez hela - 18-09-2018, 10:08
RE: Czy potraficie mi pomóc? - przez Szymonek - 18-09-2018, 20:38
Czy potraficie mi pomóc? - przez hela - 18-09-2018, 20:40

Skocz do: