Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przeszczep komórek czy ktoś się na to zdecydował?
(31-07-2016, 14:57)Piotr napisał(a):
(31-07-2016, 11:41)Wadera napisał(a):
(25-07-2016, 16:12)Piotr napisał(a): Muszę się wstrzymać z decyzją o przeszczepie. Pracodawca w tym momencie źle patrzyłby na wielomiesięczne zwolnienie - jestem już po rozmowie w tej kwestii. Zdrowie najważniejsze, ale bez dobrej pracy też trudno żyć.
Będę śledził temat może następne miesiące przyniosą u mnie jakieś zmiany w pracy i jednak zdecyduje się na przeszczep. Ale na pewno będę czytał o decyzjach innych i o tym jak dalej będzie u Ciebie Wadera. Jestem ciekaw jakie będziesz miała odczucia w trakcie drugi części pobytu w Katowicach i jakie będą rezultaty po wszystkim. Pisz tu o wszystkim jeśli tylko możesz. Mam nadzieję że choroba się u Ciebie zatrzyma Uśmiech
Piotrze, szkoda, że pracodawca patrzy na to niezbyt przychylnym okiem. Mam nadzieję, że choroba mocno Ci nie doskwiera! Ja juz jestem w Katowicach i zaczęłam ostatni etap. Za tydzień przeszczep [emoji1]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Liczę na zmiany zawodowe. Jak się uda to w przyszłym roku wrócę do tematu przeszczepu. Żona jest bardzo na tak dzięki temu co dowiedzieliśmy się tu od Ciebie Uśmiech
Powiedz, jak wrażenia z obecnej części przeszczepu? Jak warunki? Teraz dostajesz kolejną chemię? Jak się czujesz?
Czuję się dobrze. Pomimo, że jestem na starym oddziale, to muszę przyznać, że jest świetnie. Jestem juz w izolatce z własną łazienką, TV, rowerem stacjonarnym. Lekarze świetni, pielęgniarki do rany przyloz i tak samo bardzo miłe salowe. Nie mam na co narzekać. Chemia od jutra! Póki co, badania wstępne (krew, mocz) no i czytam książki i oglądam filmy Uśmiech

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Przeszczep komórek czy ktoś się na to zdecydował? - przez Wadera - 31-07-2016, 15:10
komórki macierzyste - przez gdynianka - 25-05-2016, 19:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości