23-09-2018, 06:35
(23-09-2018, 05:56)gamera11 napisał(a): A jeśli objawy nie mijają np po 8 miesiącach a po Solu się cofają?To już chyba wiadomo oo czym?
Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka
Moim zdaniem nie. Zbieg okoliczności. Napisze po raz któryś z kolei. Ja nie mialam podczas rzutu podanego Solu. Po 6 tyg objawy minęły: ale każdy tutaj i mój neuro mówią to samo. Solu nie działa od chwili jak się go poda i nagle człowiek uzdrowiony. Solu nie jest obojętny dla organizmu to nie działa tak ze się wychodzi ze szpitala i można góry przenosić. Ludzie pisali ze po Solu dochodzili do siebie przez dłuższy czas. Poza tym watpie żeby rzut trwał 8 mcy. Jeśli jest pogorszenie stanu zdrowia -przez 8 mcy te same odczucia SM to raczej juz nie odwracalne . Tak mi podpowiada moja logika. I watpie zeby po 8 mcach katuszy SMowych nagle po podaniu Solu wszystko minelo. Sporo osob mialo rzut czy rzuty w ciagu roku dostali Solu ale podczas MRI kontrolnego nie okazalo sie ze dzieki Solu sa zdrowi. O co Ci chodzi? Czy Solu twoim zdaniem wyleczy nas z SM i powinno byc stosowane jako forma leczenia zamiast lekow typu Betaferon itp?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk