(23-09-2018, 06:57)gamera11 napisał(a): Chodzi o to że Solu mogłoby być traktowane jako wykrywacz SM.Skoro działa to pacjent jest chory.Do diagnozy nie dochodzilibyśmy wtedy latami.
Wysłane z mojego LenovoA3300-H przy użyciu Tapatalka
Nie widzę w tym sensu. Lekarze myślę ze również. Jakby widzieli to by nie robili nam badan ktore robia zeby potwierdzic lub wykluczyć SM
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
(20-09-2018, 11:13)miesta napisał(a): Na zachodzie zanim zdiagnozują wczesniej na podstawie objawow podaja sterydy.U nas ze względow szczednosciowych jest inaczej.Może prywatne kliniki się tym zajmują?
Oszczędnościowych? A nie zdrowo rozsadkowych? Na jakiej podstawie maja dac komus cos co nie jest obojetne dla organizmowi? Solu to steryd a nie fervex .
(23-09-2018, 07:10)Anka napisał(a):(23-09-2018, 06:57)gamera11 napisał(a): Chodzi o to że Solu mogłoby być traktowane jako wykrywacz SM.Skoro działa to pacjent jest chory.Do diagnozy nie dochodzilibyśmy wtedy latami.
Nie widzę w tym sensu. Lekarze myślę ze również. Jakby widzieli to by nie robili nam badan ktore robia zeby potwierdzic lub wykluczyć SM
(20-09-2018, 11:13)miesta napisał(a): Na zachodzie zanim zdiagnozują wczesniej na podstawie objawow podaja sterydy.U nas ze względow szczednosciowych jest inaczej.Może prywatne kliniki się tym zajmują?
Oszczędnościowych? A nie zdrowo rozsadkowych? Na jakiej podstawie maja dac komus cos co nie jest obojetne dla organizmu?Solu to steryd a nie fervex .