W Gdańsku się nie leczę, żyję i pracuje, na Tysabri dojeżdżam
.
Dlaczego Tysabri? Miałem możliwość badania klinicznego (pacjenci z Tysabri vs pacjenci z interferonem jednocześnie przyjmujący, bodajże, Tecfiderę, która wtedy też była dostępna tylko w ramach badań), które najpierw zostało przedłużone, a później przeskoczyłem od razu do normalnego programu, żeby nie przerywać terapii.
W jakim szpitalu się leczysz w Gdańsku?
Belanna - we are not alone! Znam jeszcze jednego kolesia, z którym pokrywają mi się wlewy, który ogląda non-stop na iPadzie Star Treka. Więc mamy już małe koło
"Trochę późno z mojej strony ale witaj! Fajnie że napisałeś coś o sobie. Kot i pies? Tak się da?" -
z mojej strony - zależy od dnia, czochra i przytula się miło do obu.
Ze strony zwierzaków - i pies i kot od małego razem, więc nie do końca wiem, czy zdają sobie sprawę, że nie są tego samego gatunku
.Dlaczego Tysabri? Miałem możliwość badania klinicznego (pacjenci z Tysabri vs pacjenci z interferonem jednocześnie przyjmujący, bodajże, Tecfiderę, która wtedy też była dostępna tylko w ramach badań), które najpierw zostało przedłużone, a później przeskoczyłem od razu do normalnego programu, żeby nie przerywać terapii.
W jakim szpitalu się leczysz w Gdańsku?
Belanna - we are not alone! Znam jeszcze jednego kolesia, z którym pokrywają mi się wlewy, który ogląda non-stop na iPadzie Star Treka. Więc mamy już małe koło

"Trochę późno z mojej strony ale witaj! Fajnie że napisałeś coś o sobie. Kot i pies? Tak się da?" -
z mojej strony - zależy od dnia, czochra i przytula się miło do obu.
Ze strony zwierzaków - i pies i kot od małego razem, więc nie do końca wiem, czy zdają sobie sprawę, że nie są tego samego gatunku