12-10-2018, 09:13
Ehh chyba nie tylko
Na 100% gorzej widzę kontasty, znaczy jak jest coś np jasnopopielatego na białym tle. Mam też wadę -5
Od dziś biorę leki. Psychiatra powiedziała że te zmiany zachowania i dolegliwości psychiczne to od zmian w mózgu, ale jak jej powiedziałam że mój tata ma to samo czyli nerwica lękowo-depresyjna a nie ma sm a ja objawy miałam 20 lat temu jak jeszcze nie było mowy o sm i żadnych zmian to zmieniała zdanie, ach Ci lekarze sami nie wiedzą co powiedzieć...Szłam wczoraj ok. 4km i potem po schodach na 4 piętro i się zmęczyłam...
Na 100% gorzej widzę kontasty, znaczy jak jest coś np jasnopopielatego na białym tle. Mam też wadę -5Od dziś biorę leki. Psychiatra powiedziała że te zmiany zachowania i dolegliwości psychiczne to od zmian w mózgu, ale jak jej powiedziałam że mój tata ma to samo czyli nerwica lękowo-depresyjna a nie ma sm a ja objawy miałam 20 lat temu jak jeszcze nie było mowy o sm i żadnych zmian to zmieniała zdanie, ach Ci lekarze sami nie wiedzą co powiedzieć...Szłam wczoraj ok. 4km i potem po schodach na 4 piętro i się zmęczyłam...