16-10-2018, 20:52
(16-10-2018, 20:20)Anna Zet napisał(a):Anna Zet, lęk potrafi działać cuda w negatywnym znaczeniu z naszym organizmem. Sama pisałaś, że jak koncentrujesz myśli na czymś innym, to objawy nie są uciążliwe, czy nie ma ich wcale!!!!! Leki w końcu zaczną działać, a Ty poczujesz się lepiej. Jeśli możesz sobie pozwolić na psychoterapie, to bardzo bym Cię do tego zachęcała. Jeśli nie, to staraj się robić powiedzmy raz w tygodniu coś, co Cię odpręży, może to być kąpiel, seans z ulubioną muzyką, dobry posiłek, ćwiczenia.(16-10-2018, 18:49)Monika napisał(a): Anna, jak się czujesz? Udało Ci się dotrzeć dziś na wizytę u lekarza?
Kochani. Najlepsza akcja była w nocy, bo wstałam do dziecka i nogi jakby odmówiły posłuszeństwa, potem spacerowałam po kuchni i jakoś szłam...Badanie neurologiczne nie wykazało żadnych uchybień, czyli wariuję...albo coś jest nie tak, ale jeszcze nie narobiło większego bałaganu. Nie bardzo wierzę w to badanie. Rzutu nie ma, leczenia nie ma. Ja rano schodziłam, myślałam, że stracę przytomność w aucie, teraz jest ciut lepiej...Neurolog na moje pytanie czy zmiany w mózgu mogą powodować dolegliwości psychiczne powiedziała, że tego nie wie nikt, a ja według niej mam dwie choroby...